Evo jedne meni osobne zanimljivosti. Prva igra sa popisa me upravo podsjetila na moj odgovor u Vrućih 25 KiKilleru prije skoro 2 g. na postavljeno pitanje "Što se dogodilo na današnji dan?".
Jade Empire mi je i danas jedan od najboljih rpg-ova ikad napravljenih. Igra koju se i danas sjećam svega. Toliko interakcije s likovima i odlična priča. Najbolji prikaz drevne Kine koju ne znam da je i danas neka igra prešišala.
Sami vrh rpg-ijanja. Drago mi je da sam imao Xbox ako ništa drugo zbog toga i SW:KOTOR-a. Good times.
World of tanks je igra koju imam preko 700 sati i to 700 sati uživanja. Obožavao sam svaki tenk i svaku muku koju sam prolazio s njim. Da ne govorim o anegdotama koje sam doživio online igranjem, bilo je doslovno svega.
Bog rata nambr četri na PS4 je dovoljan sam po sebi. Početak i kraj. Fenomenalna igra.
DSNDD:
-1889. Rođen ja Adolf Hitler u Austriji. Bio je njemački kancelar, diktator i vođa pokreta za oslabljenje židovskog pitanja i njihovo širenje u Njemačkoj a kasnije i Europi.
Već neko vrijeme ne pišem kaj se zbiva van gaminga pa nisam ni njega.
Nisam bio siguran na kojeg kancelara misliš a kad si napisal da je bil i austrijski propali umjetnik onda sam skužil da je to brko pa samo za tebe stavljam ga u današnji događaj, I on je od Boga čim ga je dopustio da djeluje.
-1989. Japanska tvrtka Nintendo izbacuje na domaće tržište svoju prvu ručnu igraču videokonzolu GameBoy. Prodana je do sada više od oko 220 milijuna primjeraka u svijetu.
-1989. Super Mario Land (GB)
-1999. 3Xtreme (PS)
-2005. Haunting Ground (PS2)
-2005. Nintendogs (DS)
-2015. Assassin's Creed Chronicles: China (PS4, Xbox One, PC)
-2016. Star Fox Zero (Wii U)
-2023. Dead Island 2 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC)
Dal se neko sjeća reklame krajem 90-tih za Nesquikov kakao? Kada zec na kraju pjevajući ponavlja: moj neskvik, moj neskvik, moj neeeeskviiiik.
Tako ja pjevam: moj dejs gon, moj dejs gon, moj deeeejsssssgoooon. Šta je to meni dobra igretina. Trailer u pojedinostima me kupio na prvu i nisam se prevario.
Obje obljetnice su povezane duhom i atmosferom. Pa krenimo!
Neki dan se rodio a nije htio a danas je već otišao svojevoljno, eh šta ti je život.
I današnji dan unazad ohoho vremena, ostatak svijeta odnosno nejapanski svijet dobio je svoju "rezidenciju zla" prepravljeno izdanje kodnog imena Bunker GC 1945-2002.
DSNDD:
-1945. Adolf Hitler je ubio svoju ženu Evu i od tuge nije više mogao podnijeti bol duše svoje pa je oduzeo i sebi život pištoljem kakvog imamo prilike koristiti u rezidencijama zla.
Adolf Hitler prije svega bio je jedan profinjeni čovjek ljudskog karaktera i britke jezičine. Volio je životinje a slučajno je postao i njemački kancelar. Kancelarstvo po svojem značenju riječi znači otkaznik i on je naprosto otkazao Njemačkoj i ostatku svijeta i otišao na krivu stranu povijesti.
-2002. Residen Evil Remake (GC)
Loading...
Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.