20.03.2024.
Druga videoigra sa popisa mi se nekako čini kao najdulja koju sam ikad igrao, (Suikoden 2 je blizu tog). Za one koji su Castlevaniju igrali, sama po sebi je opsežna i dugačka. Ima i težih dionica za odradit ali to mi opet ne daje onaj osjećaj trajanja igre. Tada bi mi sve moje igre bile predugačke, hehe!
Dakle kada ju jednom prijeđete, pokupite sve iteme odnosno sve rješite što se od vas traži i to bi trebalo biti kao 100% prijeđenosti igre. Ja sam imao 99% prijeđenosti i nikako nisam skužio što još moram rješit da mi bude 100, tad sam temeljito levele pretraživao i onda sam vidio da se moram vratiti na neke djelove u prijašnjim levelima i tad sam bio hepi što je pisalo 100 posto.
Ali figac i tek tada slijedi neobavezan izazov da počinjete opet ali od kraja igre prema početku što mi je tog trenutka bilo prezamorno prelazit isti ali obrnuti "k". Pričekao sam neko vrijeme da se odmorim i onda krenuo i taj dio odrađivati i prošao sam je. Full, full completo!
Tako da mi je ta Castelvanija odigrana preko 100%. E kad se sjetim, bila su to lijepa vremena, kada su ptičice cvrkutale i psi lajali od vručine jer po ljeti sam je igrao i baš na moru tim više još veći izazov, hehe!
Uspio sam igru u nekoj kutiji za cipele pronaći pa prilažem i svoju sliku igre u pojedinostima. (Gornji dio kover kutije je dobil svoje).
DSNDD:
-1992. Shining Force (SEGA Genesis)
-1997. Castlevania: Symphony of the Night (PS)
-2006. The Elder Scrolls 4: Oblivion (PS3, Xbox 360, PC)
-2007. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC)
-2012. Resident Evil: Operation Raccoon City (PS3, Xbox 360)
-2012. Silent Hill HD Collection (PS3, Xbox 360)
-2013. Disgaea D2: A Brighter Darkness (PS3)
-2014. Samurai Warriors 4 (PS3, PSV)
-2020. Animal Crossing: New Horizons (NS)