Tuhy
Kako će biti kada kupac izađe iz jamstvenog roka od godine dana? Ili je ovo došlo od Sonya da bez obzira na jamstveni rok mijenjaju kontrolere besplatno?

Btw, hoće li biti u ponudi produženo jamstvo kao i sa PS4? 1+2?

Jamstvo je godinu dana. U tom razdoblju se mijenja.

Za analog drift / R2 probleme izvan jamstva nemam još info, al vjerojatno će bit ko i za Dualshock 4, odnosno, da dobiš novi u pola cijene ako se joy pokvari, a izvan garancije je (direktno na servisu bilo dosad).

Al otom potom, negdje u studenom. 😀

Zasad nema dodatne garancije na PS5, vjerojatno će bit u ponudi s vremenom kad se stabiliziraju dolasci.
Ne vidim razloga zašto ne.

Ja proba 3 kontrolera svi rade odlicno, jbg nemas srice

Bas me posralo
    Zbog losega iskustva sa ps4 joystickom prednarucio odma dodatni sa ps5 i evo oba mi neispravna.

Tuhy
      Hahaha.....
      Meni jedan na L analog drifta, a drugi R2 skroz labav.
      Kakav baksuz.

Meni drifta odavno samo nikako ga poci zaminuti, desni analog vuce prema doli

Jesam li ja jedini ovdje koji nikada nije imao problema sa kontrolerima ? ps4 kontroleri stari min5 godina i nintendo switch bazni star 2-3 godine. Nikad nikakvog drifta , a dusu sam im vadio.

Mislim da se sve primjedbe odnose na DualSense PS5 kontroler, ne za PS4 s kojima ni ja nisam imao problema.

Ja sam bome imao problema s DS4. Dva su mi eksplodirala pri kontaktu sa zidom. Loša kvaliteta izrade.

buz Meni se desilo da je zbog neispravnosti kontrolera nastradao TV jer je neispravni kontroler odletio posred ekrana i razbio ga. Ispravni kontroleri to ne rade.

Imam 3 PS4 kontrolera, 2 su vukla u stranu i gumbi malo stekaju, ali nista sta sam nisam uspio sredit. Na PS5 za sad sve ok.

7 dana kasnije

Cini mi se da je i moj desni analog poce driftat , probat cu danas jos da vidim jel stvarno
        Tuhy sad sam pogleda u PS5 kutiju nema nigdi poseban papir sa jamstvenim listom imam samo racun od SD ocu moc zaminit sa tim ako bude potrebe ?

Dovoljan je račun, ti listovi su beskorisni, rijetko tko to više uopće ispunjava.

Ništa bez jamstvenog, badava ti račun ak nemaš jamstveni.
        Bez jamstvenog nit na wc. ☝️

Zajebavam se, rokaj samo sa računom.

10 dana kasnije

Ja imam ovaj problem, headphone jack na kontroleru mi ne hvata slušalice i one su labave te imaju 2-3mm praznog hoda što dovodi do prekidanja zvuka.
        Idem danas napravit reklamaciju. Inače kontroler je mažen i pažen..

Taj problem sa driftom je već imal i prapradjed dualsensa ps5. Naslijedili su gene svi od njega. To je neizbježno.

Zamijenili su mi kontroler. Veli mi lik da je to čest problem samo se ljudi ne žale previše na to.

6 dana kasnije

Prominuja kontroler radi drifta evo nakon 2 tjedna riknuo r2
        Kvaliteta vrh