Brijac svi misle na godinu dana jamstva, samo ti brijes na eu zakone i inspektorate. Velika vecina ljudi ni ne zna za to i ne da im se ni zajebavat s prijavama.

renda ne da im se ni zajebavat s prijavama.

Zato i živimo u državi gdje nas svi guze gdje god stignu.

Znam ja to, bez brige.

Brijac
    Nakon 1 godine, možda je i počeo driftati dok je bio pod garancijom, ali jedino se baš jako primjeti kad igram Returnal, kojeg sam tek nedavno opet počeo igrati, a recimo u Horizonu da ne znam da ima drift ne bi ga ni primjetio jer se rijetko događa

cauboi_bibappu

Svi uređaji u EU trebaju imati dvije godine garancije pa ako želiš da to testiramo javi. Znam sve cake s inspekcijom u vezi toga.

renda Možeš i drukčijim stavom malo pristupiti od "brijanja na eu zakone i inspektorate". Pita s razlogom, pitao bih i ja. I sam kažeš da ljudi ne znaju, bolje da pita nego da na slijepo govori.

6 dana kasnije
      2 mjeseci kasnije

Nakon DMC5 i sad na Crashu 4 me baš jebe driftanje lijeve gljive. Imao sam to u nekoj mjeri na PS4 ali na triggeru i nije mi toliko smetalo, ali sad je baš izraženo i puno češće se događa nakon otprilike godinu dana od kupnje. Vidjet ću hoću li se i dalje boriti protiv toga ili će ići na reklamaciju.

Uguraju sve moguće nove tehnologije u kontroler i onda se cigane s kvalitetom izrade. GG Sony.

Ipak odlučio kontaktirati SD vezano uz reklamaciju s obzirom da je konzola kupljena 16.8.2021, poslao im odmah i presliku računa s barkodom. Pretpostavljam da se čeka par tjedana na popravljeni ili zamjenski kontroler?

Zero

Dobiješ odmah novog, barem jemeni tako bilo (nosio sam u poslovnicu)

Gls će ti doć doma po sjebani, lega na servisu će ga zamjenit odmah čim mu dođe i poslat ti odmah novog.

Ovisno o brzini Gls-a, cca tjedan dana (vikend oduži stvar) sve skup.

Da si u blizini poslovnice, dobiš odmah drugi… al s obzirom da si u vukojebini… 😋😋

Tuhy Da smo bliže, Miro bi se osjećao ugroženo. Tnx za odgovore.😘

2 mjeseci kasnije

nigdje ne vidim info, da li priznaju pod garanciju driftanje kontrolera i poslije prve godine od kupnje? kupljen je s plejkom krajem 8 mj. prošle godine u hg spotu i nigdje na računu ne piše do kad vrijedi garancija. hvala unaprijed na odgovorima

nino

Znam da su ljudima u Sancti uredno mijenjali čak i nakon 1 godine garancije. Znači trebalo bi vrijediti onih 2 godine garancije u EU.

Ništa, probal ih budem sutra prvo nazvati i provjeriti, pa javim da li prolazi

Ić će prvo dečkima u Jankomir u servis, al mislim da će bez problema ić zamjena s obzirom da je sad 2 godine.

nino Da, da. Na sve ti je 24mj potvrdili mi u sancti kada sam uzimao novi dualsense. Bez obzira u kojoj turi si uzeo konzoli, naravno ak je proslo vise od 24mj onda jbg.

Vezano za garanciju na DS (i PS5) rekli su mi kako je garancija na konzole i DS 2 godine za sve što je kupljeno od 01.01.2021. Za one koji su uzeli PS5 ili DS u 2020. garancija je vrijedila godinu dana. Takvu informaciju sam dobio od prodavača krajem svibnja, da li se odonda nešto promijenilo ne znam.

I ček ako kupim DS iz bilo kojeg dućana i imam garanciju za njega ti račun ili kako već, mogu ga donijeti u Sanctu i oni mi ga zamjene?