doctorfreak
Usporedio sam ELEMENT igre dakle open world jer je druckman prije izlaska igre srao o open worldu, pa sam stavio usporedbu kaj je open world, u ovom slučaju rdr2.
Prijatelju. TLOU2 NEMA ELEMENT open worlda. Jedno je imati malo otvoreniji dizajn levela kako bi se proširile mogućnosti lootanja, istraživanja određenih prostora, pristup gameplayju i slično, ali to NIJE OPEN WORLD. Ne možeš doći i ozbiljno usporediti RDR2 i TLOU2 da bi sada rekao da si išao usporediti samo "element" igre (koji u TLOU2 ne postoji), a prije toga kažeš ovo:
RDR2 je masterpiece a tlou2 nije. U bilo kojem elementu igre. I pazi čak se slažu mediji i javnost.
What? Hades je u svakom elementu bolji od RDR2. Zašto? Jer se pravim mutav, kako bi stavio prazni argument na stol i ne možeš mi ništa. Da u procesu ispadam totalna neznalica, ali nebitno.
Je li vidiš kako to ispada glupo?
Kasnije spominješ konja kao neki element koji nije bio prije? Bio je doslovno u TLOU1, ali to ti je valjda prošlo preko glave...to je baza za prebacivanje između različitih okolina u igri...možeš jedino usporediti animacije konja u TLOU2 i RDR2, to bi bilo interesantno i relevantno. Sve ostalo, ne.