renda Ok, ako je tema igra, kaj vam ne valja u igri? Osim price? Jel vam dobar gameplay? Trajnost? Atmosfera? Svijet?
Pa ja sam vec pisao gore, gameplay je ok, nadorađen od jedinice, dodane nove stvari, animacije i slično ali core je ostao tu negdje. Trajnost mi je meh...prošao jednom, drugi puta nemam volje eventualno isforsirat za platinu i skupit sve kolektibilse. Igra mi za nekog prosjecnog igraca nema neki replay value jer to nije open world tip igre. To je doslovno ono prođi jednom, doživi priču i laku noc. Ako si trophist ili fan platiniraj i probaj proc igru na najvisoj tezini.
Atmosfera je također ok, ali mi nema onaj shock moment kao kod jedinice bez obzira sto je dvojka graficki bolja u svakom segmentu.
Svijet je ok, islo se na neki kvazi open world kaj u biti igra i nije jer je to i dalje jako mala povrsina i previse je stvari ograniceno.
MP nema pa nema smisla ni komentirat, jedinica ga je imala ak se dobro sjecam.
I kad sve zbrojim igra je ok ali mi nije definitivno igra desetljeca ili nesto sto bi nekome naredio da mora odigrati. Tlou sam odigrao doslovno u jednom dahu jer me nabrijalo apsolutno sve...ali sve...ovdje to nije slucaj...