TITANXIS Ovog vikenda samo sujfam inetjnetom i nailazim na svakakve gemište. Atari PS4. i najnoviji Nokijin model sa kamerom.
Zero Igrao tijekom tjedna i u petak Zombie Army 4. Sad više nemam želje u skoro vrijeme išta odigrati i samo šetam/bicikliram vani i idem po restoranima, tako da svima preporučujem da ovo zaigraju.
Shooter MGSV, prvi put se dotičem serijala. Također večeras završavam The Falcon and The Winter Soldier.
ante-sb Krenuo igrati disco elysium ali igra puca na ps5 tako da dok to nepoprave ne igram. Prava steta jer sam sinoc krenuo igrati i totalno se navukao na taj stil Jbg
Deadwalker Ja sam se ovaj vikend bavio poljoprivredom - priprema greda za sadnju paradajza i paprike, asistirao ženi oko cvijeća i općenito svašta nešto oko kuće na proljetnom suncu. Ostvarene atribute pointse uložio sam u strength i endurance te dobio perk za brže generiranje D vitamina.
zontra Laf Pa covjek je zadnjih 5 godina posvetio zivot Divisonu, i onda nije leader raida. Sramota 🤣 Btw, jel stara ekipa iz dana Divisona 1 jos na okupu, ili su tu neka nova lica? I jel uopce igras jos sta sa Markanom i tom ekipicom?
doctorfreak Tzereen Tata ima šumu..ogromna bukva ako se ne varam...tako da ne kupuje...nego samo rušimo prije sezone 🙂
krpa doctorfreak Ajme bukva. Kad je lijepo drvo kao ovo onda je milina s njom raditi. Ja sam imao prošle sezone posla s najgorom bukvom što sam ikad vidio, apsolutno svaki ispiljeni komad imao bar jednu kvrgu. Nije se moglo pocijepati bez malja i kajle. Uglavnom nisam se nikad tako izjebao s poslom. 😀
danko-b Dragon quest 11 - cudo od igre Ping pong, nakon kojih 10 partija uspio pobjedit frenda, nakon sto smo se izmjenjivali nas 4,pobjednik ostaje. Trazenje podstanarskog stana u Zagrebu po normalnoj cijeni.
doctorfreak Tzereen Ma prije par dana sam radio i s hrastom pa pomiješao..vidi se da je bukva dosta je svjetlija i kora je finija...Mogu re raspitati ako trebaš...a kolko bi trebal tog? Može i na PM. krpa Da dok nema kvrga je milina. Mi smo morali prvo sa kalačem preko traktora jer su bili veliki komadi skoro ko 2 jumbo pizze. 😃