Soul Levelujem nova meta oruzija za warzone u cold war free mp vikendu... Da znam, glup sam sto igram to smece 🙁
Centurion Sinoc presao Metro Exodus, veceras cu da se bacim u zagrljaj Horizona, dugo planiram da ga platiniram, a sada je ovaj besplatni poklon sa ekspanzijom dosao u pravi cas.
zontra Ja igram Saints Row: Gat Out of Hell. Nije mi to trebalo u zivotu. I blizim se kraju 2. prelaska Detroit: Become Human. Odlicna igra!
TITANXIS Ovog vikenda samo sujfam inetjnetom i nailazim na svakakve gemište. Atari PS4. i najnoviji Nokijin model sa kamerom.
Zero Igrao tijekom tjedna i u petak Zombie Army 4. Sad više nemam želje u skoro vrijeme išta odigrati i samo šetam/bicikliram vani i idem po restoranima, tako da svima preporučujem da ovo zaigraju.
Shooter MGSV, prvi put se dotičem serijala. Također večeras završavam The Falcon and The Winter Soldier.
ante-sb Krenuo igrati disco elysium ali igra puca na ps5 tako da dok to nepoprave ne igram. Prava steta jer sam sinoc krenuo igrati i totalno se navukao na taj stil Jbg
Deadwalker Ja sam se ovaj vikend bavio poljoprivredom - priprema greda za sadnju paradajza i paprike, asistirao ženi oko cvijeća i općenito svašta nešto oko kuće na proljetnom suncu. Ostvarene atribute pointse uložio sam u strength i endurance te dobio perk za brže generiranje D vitamina.