Raziel Nije mi se to nikad dogodilo, ni na prvom PSVR-u, ni na ovom.

A leće nemate?

Ja se ne znojim baš nešto, nisam primijetio da je to neki problem čak ni nakon 2 sata nošenja. Možda zato što sam ćelavi pa mi toplina iz glave isparava prema gore. 🤣 I zato što igram isključivo GT7 pa sjedim, ne hodam okolo i ne mašem s rukama.

buz nemam leće jer bi me koštale 40-50 eura mjesečno što mi se ne isplati davati samo radi VR-a.

buz A leće nemate?

Leće u Bejha skuplje nego laserski operisati dioptriju. Još da guram prste u oko, neka hvala. Ne treba mi nova fobija u životu

Picek Mislim d abudem i ja to nabavljao, ali bih pričekao još malo da se to dobro istestira.

Ja ću ovo definitivno poručiti, pa javim dojmove. Saznat ćeš informacije iz prve ruke.

Picek Kaj nemaš ti 2 PS5 da bi riješio problem koji si mogao riješiti drugim setom kablova??

buz imam, al ne znam kakve to ima veze s lećama. Oba PS5 koristim dok PSVR2 koristim 5% vremena od ukupnog vremena koliko igram PS5 i ne isplati mi se uzimati leće. A planiram i u nekoj budućnosti ići na lasersku korekciju vida.

22 dana kasnije

Ovo izgleda fantastično 🤩

• FFA +1
        9 dana kasnije
        mjesec kasnije

Igra se Synapse, iskreno VR2 system seller, odlicno SF iskustvo slicno igri Control u VR-u

17 dana kasnije

Ovi koji ga imaju, sad nakon dužeg vremena, koristite li ga uopće?

Brijac Koristim ga kad mi žena da. A VR isto slabo.

Brijac

Slabo. Motion sickness i zamagljenje lensa/naočala me ubija.

Baš preksinoć probao neku roller coaster igru, sat vremena mi je trebalo da dođem sebi Ha-Ha-Ha

Ja sam ga prvi put upalio jučer nakon valjda 7 mjeseci. Mislim, ja sam to ionako kupio radi Gran Turisma, drugo nisam ni probao igrati. Možda isprobam nešto kad već to imam.

Evo, nisam 7 mjeseci upalio i nisam imao motion sickness, bilo me strah da je previše prošlo pa da će me to opet zajebavat, ali sve bilo ok.

Call of the Mountain mi je super legao. Njega sam čak i uspio za par dana riješiti bez problema, stim da sam upale dobio od penjanja Ha-Ha-Ha.

RE Village sam krenuo, ali stao jer mi je poteško bilo sa kontrolama. Možda opet dam šansu.

Neke normalne paced igre mi ne predstavljaju velik problem sa motion sicknessom, ovaj rollercoaster mi definitivno nije trebao u životu.

Planiram da isprobam i Kayak čim mi se od prethodne igre mozak vrati u normalu.

Kayak je top nju i Mountain sam najviše igrao…

5 mjeseci kasnije

Mozes igrat Steam VR igre, btw tko ima NV 2xxx seriju grafa netreba mu taj PC adapter jer ista ima VR link kojeg su iz nekog razloga kasnije maknuli…

6 dana kasnije