PlayStation VR 2 (PSVR 2)
A leće nemate?
Ja se ne znojim baš nešto, nisam primijetio da je to neki problem čak ni nakon 2 sata nošenja. Možda zato što sam ćelavi pa mi toplina iz glave isparava prema gore. I zato što igram isključivo GT7 pa sjedim, ne hodam okolo i ne mašem s rukama.
buz A leće nemate?
Leće u Bejha skuplje nego laserski operisati dioptriju. Još da guram prste u oko, neka hvala. Ne treba mi nova fobija u životu
Picek Mislim d abudem i ja to nabavljao, ali bih pričekao još malo da se to dobro istestira.
Ja ću ovo definitivno poručiti, pa javim dojmove. Saznat ćeš informacije iz prve ruke.
Ovo izgleda fantastično
- Uređivano
Lansiran je Beat Saber za PSVR2 napokon, izašao i Queen music pack.
- Uređivano
Ovi koji ga imaju, sad nakon dužeg vremena, koristite li ga uopće?
Ja sam ga prvi put upalio jučer nakon valjda 7 mjeseci. Mislim, ja sam to ionako kupio radi Gran Turisma, drugo nisam ni probao igrati. Možda isprobam nešto kad već to imam.
Evo, nisam 7 mjeseci upalio i nisam imao motion sickness, bilo me strah da je previše prošlo pa da će me to opet zajebavat, ali sve bilo ok.
Call of the Mountain mi je super legao. Njega sam čak i uspio za par dana riješiti bez problema, stim da sam upale dobio od penjanja .
RE Village sam krenuo, ali stao jer mi je poteško bilo sa kontrolama. Možda opet dam šansu.
Neke normalne paced igre mi ne predstavljaju velik problem sa motion sicknessom, ovaj rollercoaster mi definitivno nije trebao u životu.
Planiram da isprobam i Kayak čim mi se od prethodne igre mozak vrati u normalu.
- Uređivano
Kayak je top nju i Mountain sam najviše igrao…
- Uređivano
Što se točno sad može spajanjem PS VR2 na PC, mogu se igrati PC VR igre koje dodaju support za PS VR2 ili?
App:
- Uređivano
Mozes igrat Steam VR igre, btw tko ima NV 2xxx seriju grafa netreba mu taj PC adapter jer ista ima VR link kojeg su iz nekog razloga kasnije maknuli…