- Uređivano
Brijac Držim kantu kraj sebe i sad je super. Problem je što sam prije imao samo lavor i prebrzo se napunio, a zbog naočala ne skužiš koliko si povratio i prelije se po podu. Sad kad imam kantu od Jupola 15L ne moram prazniti ni po dan i pol.
Ma stvar je navike. Kažem, uzeo sam te naočale, upalio GT7, napravio 200 metara u igri, rekao ovo je revolucija, najbolja stvar ikad. 5 zavoja kasnije, muka, slabost u glavi, rekao sam sebi šta mi je ovo trebalo, idiot sam što sam dao 600€ da bi mi bilo zlo.
Međutim, uz one trikove što je i Fenix pisao na portalu, u 5-6 dana sam se malo po malo navikavao i to je sad OK. Igrao sam svaki dan po 30-40 minuta i ugasio čim se više nisam super osjećao. U igri se fokusirao se samo prema naprijed, nisam gledao oko sebe jer te to najviše sjebe, pogledat bočno pri velikoj brzini.
Sad mogu voziti intenzivne utrke sa brzim autima i sve po 2-3 sata bez ikakvih problema, ne osjećam više posljedice, mogu zujati i okolo dok se auto kreće. Jednostavno moraš svoj mozak uvjerit da si doma i da sjediš i da je sve pod kontrolom i generalno se naviknut na te podražaje i nećeš imat problema. Sad mi je najveći problem što mi se volan pregrije i izgubim FFB, a još mi se igra. Moram si kupit novi volan.