Gledajući svoj gamepad (bode me u oči svaki dan ispod LCD monitora) pomislio sam zašto da nepomično skuplja prašinu s obzirom da nisam neki PC igrač. Pa rekoh ajmo ga slikat izložit javnosti, tim više otvorit novu temu, možda ga neki agent za foto modele primjeti i angažira. Neka bude i dalje prašnjav ali popularan, moš mislit, LOL. Hardverski fotosejšn, sama riječ kaže da pripremite svoje hardverske modele i slikate ih (može iz više kuteva kao što ću ja na kraju ovog posta) za potrebe ove teme. Što od periferije, što od unutarnje pc konfiguracije (pojedinačno), igračih konzola (retro, novo), optičkih jedinica pa čak i USB stickova ako imate neki cool izgleda ma i da nije cool drugima a vama jest, dajte ga ovamo. Može ama bilo što od informatičke robe i postajte ovdje da svi zajedno guštamo. Postajte isključivo svoje slike (ali ne sa interneta sliku nekog modela kojeg imate) svoje slike npr. trenutnog modela tipkovnice, miša ili čak starog komada hardvera npr. grafičku karticu koju ste koristili prije (ako ju još imate negdje u arhivi) dapače retro tehnika je cool. Nitko ne traži od vas da vadite trenutnu npr. grafičku ili neku drugu karticu i radite fotosesiju ali ako netko ima lud i to želi pa neka ju vadi i slika za potrebe ove teme ili lakše slikajte unutrašnjost pc kutije sa fokusom na određeni komad hardvera. Pa recimo slikajte vaš stari procesor kojim ste se silno ponosili. Osobno ništa od navedenog ne bacam zbog manije arhiviranja tako da mogu ovdje postat i svoj prastari proc. Znam da sigurno nisam jedini koji ne baca ništa od tehnike iako i pregori neki dio do karboniziranog izgleda ali za sad takvog komada nemam. Eto ja ću započeti sa gore pomenutim gamepadom. Wireless Logitech F710, inače meni odličan kontroler doduše korišten malo, kupljen prije nekih 3 god. zbog nekompatabilnosti starog (kineski no name brand) sa nekim igrama. Nije da mi treba često (NIJE NA PRODAJU!) ali neka se nađe u blizini a baterije su još prve koje sam stavio i još rade. Pa da krenem. Ajmo Lođi, dobio si samo 5 min. slave!