maverick wooddiebone lajk za squirtle, ali ja sam mislio da ti ne volis svemirsku decu?! TITANXIS prekrasna boja. lajkam!
Zero Evo, jedan od najdražih mi komada hardvera, iako ga praktički više ne koristim (inače bih radije preporučio SATA sučelje radi bolje pouzdanosti u transferu podataka), njegovo veličanstvo eksterna USB LG DVD pržilica:
TITANXIS Evo malo retro gaminga. Gameboy pocket. Meni najdraža (druge nisam imao, hehe) ručna, prije bih rekao a i Nintendo veli đepna igrača konzola. Tanja verzija originalnog GB-a te mislim zadnja verzija prije one sa displejem u boji. Imali su zadnjeg na lageru jer malo je tko još tada kupoval te ručne konzole na izdisaju kad su već stigli playstationi, saturni, nintendo 64 koji su naveliko bili u opticaju za gamere. Imao sam neki univerzalni punjač sa mjenjanjem voltaže ali ne i jack (DC konektor) koji paše u GB a konektora sam tražio po čitavom gradu dok ga nisam nabavil da mogu bez frke igrati jer baterije (2 kom AAA) stalno mjenjat no way a punjive baterije u to vrijeme su bile skupe po cijeni u rangu možda i sa GB. Evo na kutiji vidi se i cijena koliko sam ga platil, potrošil sav đeparac (na to malo zeleno sranje), 598,78 kn.
TITANXIS prayer Možda su malo kopirali od Sonyja položaj tipki (dual shock) kad je izašao prvi model a sad Sony kopira od MS-a konture kontrolera što je u konačnici dobro jer jedan drugog nadopunjuju i usavršuju dizajn i kontrole. Kod MS kontrolera više bih volio da su analogne palice u horizontalnoj ravnini kao kod Sonyjevih kontrolera ali sve u svemu lijep MS kontroler.
prayer TITANXIS Kod MS kontrolera više bih volio da su analogne palice u horizontalnoj ravnini kao kod Sonyjevih kontrolera Osobno više preferiram taj nelinearni dizajn analogna pošto ruka bolje leži i manje se umara bar po mom iskustvu, međutim nije ni dualshock dizajn loš!
TITANXIS prayer Slažem se za umor prstiju jer mi se zna dogodit da mi se palčevi ukoče nakon duljeg igranja. Nekako više mi je stalo do simetrije tipki nego na umor prstiju haha, šta ćeš!
TITANXIS Još malo retro gaminga. Nije neka poznata ručna konzola nego je ovo baš tipična video igrica iz prahistorijskog doba misleći na izvedbu samog displeja i način igranja a sama igrica (uređaj) je ipak malo mlađa. Izgledom nalikuje na CD walkman. Začudo, nije Made in China nek iz Češke bez Slovačke dakle iz 90-tih. Tzereen će biti presretan jer obožava igrice.
yakuza_stinger Evo mog gp-a za kantu. Za jedan jeftini Trust ima dosta dobro lezanje u ruci i kvalitetne tipke kao i gljive.
Zero yakuza_stinger Imam led tipkovnicu i punjač za baterije, mislim da sam imao i neki kontroler od njih koji nije bio baš kvalitetan. Ovo prvo im i nije nešto, malo se već ogulila boja na par tipki, a ne mogu reći da sam se baš iživljavao na njoj. Nego, je li kontroler barem xinput kompatibilan? Meni je ipak MS najpouzdaniji za piceka, pa već masu godina imam crni X360 žičani.
yakuza_stinger TITANXIS mora - da je pouzdano jeftin, hahah @Zero i x i d input support ima. Mislio sam inače tražit x360 kontroler, al kad sam bauljao u HGShopu, vidio trust na akciji pa rekoh, ajd. Dosta dobro leži u ruci. A sad, hoće li crknut za 3 tjedna, vidjet ćemo 😃
TITANXIS Moja prva tipkovnica ujedno i trenutna koju koristim KB-3008/KB koji se nalazi u setu Genius LuxeMate R3100 uz koji ide i miš ali on je u penzijiu otišel jel išlo mi na kitu stalno punit baterije pa sam si nabavil običan optički žični. Kak tipkovnicu često tresem, lupam i okrećem da ispadne prašina i mrvice tak mi je prvo krepala M tipka a zatim i ostale koje nisu obojene plavom. Nekaj se otpojilo unutra, ne da mi se sa tim zajebavat. Nije ona inače loša čim ju tak dugo imam i zadovoljan njome ali sam sam si kriv kaj ju tretiram loše. Ovo pišem rezervnom prastarom ali izgleda najboljom PS2 koju imam jer ta podnaša svakakve moje ludorije a sve ostale šmensi fensi neće toliko izdržat kak ova ali ta nije sad u pitanju.
wooddiebone Iako sam rak dobio od ovog layouta evo ti like jer je tipkovnica i jer je totalno nešto kaj nisam vidio do sad 🙂