Iskreno, čemu ste se uzjebali?
Pričamo o 10+ godina starim konzolama, sasvim je prirodno da se polalo odmiču od njih.
Glavna stvar, download već kupljenih igara ostaje i to je jedino što može bit bitno ljudima.
To što više preko PS3 il Vite neću moć kupovat igre... Paa, mislim da ću preživjet i ja i ovih 5 ljudi koji su ostali na PS3.
Ovo nije nikakvo omalovažavanje apsolutno nikog, nisu ni svi u financijskim mogućnostima krenut na PS4 ili PS5 i poštujem to, ali evo, stvarno ne vidim zašto bi internet trebo podivljat radi toga, pogotovo što, kak je i navedeno, mogućnost downloada kupljenih igara ostaje.
A i bome ne vjerujem da ima toliko onih koji i dalje otkidaju na te stare igre.
Sve je to bilo divno i krasno i predivno prije 10+ godina, i ja se jako rado sjetim tih vremena i igara iz tog razdoblja, al da, ipak sam kupil novu konzolu i tv radi novih igara, ne radi igranja igara sa PS1 / PS2 / PS3, kolko god da cijenim, volim i poštujem igre iz tog vremena.
I ja i 90% Vas će zasigurno radije zaigrati Gran Turismo Sport umjesto Gran Turisma 1, Rise of Tomb Raider umjesto Tomb Raider 2, Modern Warfare umjesto prvog Medal of Honora, Doom Eternal umjesto Doom 1...
Jesam unazad 3 godine odigro i prvi Metal Gear i prvi RE, kao i Dino Crisis 2, i drago mi je radi toga, al sad uzimat izjavu onog lika kao neku blasfemiju... Ono, ajde bez pretjerivanja, nije reko niš previše krivo.