Heat

Pa normalno kad je pola foruma iz Bosne.
Jasno je stanje kakvo je kod njih kad nemaju ni vlastitih foruma. Meni apsolutno nikad nije palo na um kao Hrvatu ici na Bosanske forume.

doctorfreak
    Takvih kao ti se normalan hrvat srami... sam sebe stavljaš u isti koš sa primitivcima poput Mamića.
    Ali nikad nije kasno da mućneš svojom glavom.

dormin

Znam ja da si i ti blizu granice jel ba?

Meni je samo nevjerovatno koliko je to glup narod da je njima jedan takav zlocinac sad narodni heroj. Pazi lik kojem je danas obrana bila kako je potkupljivao nekolicinu sudaca a oni mu na kraju dali patku. hahaha

Stari zatvaraj granicu pa neka takav ološ ide u Njemačku radit i neka proba tamo potkupljivati.

Mene je sram živjeti u takvoj zemlji.

doctorfreak

Ne laži da si Hrvat. Ti si obični Hercegovac, wanna be Hrvat mućki provokator, i ovom prilikom te u ime svih Bosanaca koje čini pola foruma ovdje (jer nemamo svog jbg) nabijem na kurac, i to na Mamićev način.

Ajmooo

@Fenix, samo želim da znaš da još nisam odlučija jesam li frustriraniji i ogorčeniji zbog činjenice da si uopće otvorija ovaj topic ili zato šta ne mogu vidit kojih šest ljudi je lajkalo post korisnika Raziela. :/

ante-sb

Dobrodošao na moju listu ljudi s kojima neću izmijeniti ni slovo na ovom forumu. Raskomoti se.

k
              Slomio si mi srce i gutam tablete zbog toga...

Ja nisam lajkao, ali se slažem da je dignuo Dinamo u razine u koje nebi nikad bez njega.
              Da mu treba skinuti kapu i oprostit sve grijehe , te da ga pravosuđe treba osloboditi to ne.
              Kriminalac je kriminalac, i Pablo Escobar je gradio terene, bolnice, škole itd itd pa je svejedno bio narkoterorist.