Što je najjače vratio se. Trolla zajebanciju od suda.
Zdravko Mamić
Išao po špeceraj u Bosnu.
Heat Pa nije napravio ništa nelegalno u ovom slučaju. Nije imao zabranu prelaska granice Frajer je prošao granicu otišao u bosnu i vratio se.
Sad kad ispadne da se vratio samo zato jer je zaboravio jedan od kufera.
Heroj a ne zlocinac
- Uređivano
A sto ne govore o mr. sinkopi
Taj vec 3 godine izbjegava zatvor, a lijeci se u kurcovoj zemlji...Hahaha
ante-sb Horvatinčić uskoro otvara novi biznis. Autobusi na kratke relacije. Od kolodvora do prvog zavoja!
"VuVuVuuVuuu Sinkopatrans!" Sasvim solidno ime. Mogao bi mu snimiti đingl.
- Uređivano
Mamić na Podcast Inkubatoru 5 sati odgovara na naručena pitanja. Ali počelo je bit zanimljivo jer se polako počinje derat i psovat. Kad mu spomeneš Hajduk odma popizdi
EDIT: Ovo je sve bolje. Sad sere po Modriću kako mu nikad nije ni kavu platio hahaha.
EVO MU STOLICA PUKLA HJAJAHHAJAJA
Uzeo sam si cijelo jutro za ovaj intervju. Dosta on toga dobro govori, jedini problem je što sebe nakon svega želi predstaviti kao velikim borcem za pravdu i robin hoodom
- Uređivano
Ma govori k dobro. Da je u bilo kojoj drugoj državi, gulio bi ne 5 već 10 godina.
Najgore je što se neki ljudi neironicno dive i gotive ovakve likove. "... legendo...", "...kakav kralj ej..." i slično.
Ja sam jučer pogledao 20 minuta uživo i bilo mi dosta njegovog proljeva. Ne znam kako to ljudi mogu slusat, čitati ili gledati. Pogotovo da izdvajam sate na to.
Katastrofa od društva. Zato smo ti gdje jesmo.
- Uređivano
Sanader
Zašto to nije govorio prije 10 godina, već tek sada?
Zato što želi druge povući sa sobom sada kada je došla presuda, pritom priznajući svima da je on ništa drugo nego običan siledzija, kriminalac i mučko đubre. Kao što smo i znali.
A što to on meni otkriva, a da ne znam? Da postoji korupcija u Hrvatskoj? Uuuu...stvarno me šokiralo, evo tresem se. Daj...a on je TAJ koji je sve to uspostavio sa sucima, HNS-om i upletanjem politike u nogomet. On.
Ovo je toliko prozirno, ali nešto što samo Hrvati mogu popušiti i još napravit nekog kvazi heroja i pobornika istine od Braće Dalton tj. Mamica.
Cijela poanta je u tome da govori istinu. Nemože nikako bit heroj kad je on bio na drugoj strani, on je taj koji je davao mito. Al ta druga strana odnosno Mamić je u cijeloj slici puno manji problem nego kompletno naše pravosuđe, policija, političari itd. Ako nekima treba jedan kriminalac da im otvori oči neka bude.
Sanader
Ne treba mi kriminalac da mi ukaže na kriminal u ovoj državi. To sam znao i prije. Naravno tada se vikalo da su neki kmečavci i da ništa ne znaju te da su "ljubomorni" i slično.
To što su neki okretali glavu na sve to, zato što bi se ISTO ponašali u njegovoj poziciji je najveći problem. Kao i sve u ovoj državi.
To što Mamić govori neće ništa promijeniti. Kada je pipa presušila, eto njemu panike i počinje organizirati intervjue od 4-5 sati.
A ovi "novinari" koji dolaze u Hercegovinu, dolaze samo da bi mu pušili kurac, a ne da mu bace rukavicu u lice i pitaju prava pitanja. Zato i ispada heroj ulice jer mu novinarcici dolaze, sve je dogovoreno, ništa ga ne pitaju, a on drži monologe od 4 sata bez ikakvog, ali IKAKVOG pravog pitanja prema njemu.
Slabić bio i ostao.
Nexus e treba mi kriminalac da mi ukaže na kriminal u ovoj državi. To sam znao i prije. Naravno tada se vikalo da su neki kmečavci i da ništa ne znaju te da su "ljubomorni" i slično.
Ne treba tebi, možda ostalima treba. Ti dugo znas da je stanje u drzavi ovako, i sto si napravio osim što kukaš dugo vremena po forumima. Ništa
Mozda netko od ovih kojem se otvore oči ima muda, način i sredstava da napravi nesto.
- Uređivano
Moralna vertikala,on provodi reformu pravosuđa!govno tesko,sto ne provodi reforme Hnl sudaca,nece jer nema interesa.
Ovaj danasnji dinamo je zahvaljujuci lopovluku tu gdjje jest i to je jedina istina!
Sta je sve radio,temu treba promijeniti u kriminalac,lopov,cinker,govnar,drogeras i bjegunas i stavit govno na kraju
Ma ti ga ne voliš samo zato jer vas dinamo natambura svaki put.
Šalu na stranu, ja se slažem sa Nexusovim sentimentom.
Ne treba ga štovat, hvalit i ne znam kakvog heroha radit iz njega sada.
Ono što treba je priznat da radi dobru stvar bez obzira na motivaciju.
Bolje da on ovo radi nego nitko, a vjerujem da nitko drugi nema uvid u našu korupciju kao on.
Kriminalci često znaju snitchati i pomagat policiji u zamjenu za manje kazne.
E ja sam spreman smanjit njegov antagonistički status u svojoj glavi ako pomogne u čišćwnju društva od ostalog smeća kao što je on.
Tak da iako se u načelu slažem sa Nexusom, ostavljam prostora da ako uspije nešto napravit, to bude kvalitetan argument zašto je on ipak malo manje smeće od drugih koji su se bavili takvim stvarima.