Eto, samo kažem. Da si oslobodite raspored. TV događaj godine.
Zdravko Mamić
pričat ce vjerojatno o muckim provokatorima i onima koji su naštetili ovoj državi i dinamu, te kako ga je to sve ražalostilo
Smeće kriminalno, a dok god mu se daje medijski prostor imat će moć.
buz koliko vidim domaći mediji su ga izignorirali. Odnosno nigdje nisam vidio ni da ima presicu dok mi nije prijatelj javio.
Mrzim ga, ali presice su mu show. Obožavam to pogledat i promatrat psihu. Nadam se da će popizdit kao nekad, ali bojim se da dolje u bosni nema novinara koji će ga željet isprovocirat.
Pederčina
Bit će memeova za sljedećih 10 godina!
- Uređivano
Moguće da ga hvata malo nervoza da ga ne bi izručili ako opet bude zahtjev.
Zoran taman ispod 5 godina da ne ide odmah na izdržavanje kazne. Kad će pobjeći, danas , sutra ili preksutra. Ide kod brata ili u emirate?
- Uređivano
Zato što je pametno davati pozornost ovakvim krimosima? Ono... što točno dobijemo s tim da mediji daju pozornost OVAKVIM likovima? Samo im pune ego i njihov osjećaj moći.
Mislim, ne čudi me od hrvata ništa. Očito dosta ljudi u nas smatra Mamića njihovim idolom i "legendom"...
Jedva su navukli Braći Dalton ovu jadnu kaznu.
Srećom pa više ne pratim naše medije zadnjih godinu i nešto. Baš nezdrava stvar.
Presica o sotonizaciji hrvatske
Ima li igdje live?
Jebote on jos prica XD
Serite koliko oćete, ali Bosna bi ubila za jednog takvog Mamića.
Mamić je barem maher u poslu i čovjek je od Dinama i Hrvatskog nogometa napravio uspjeh samo takav.
Dinamo je zahvaljujući njemu svjetlosnim godinama ispred ostalih Balkanskih klubova.
Nek od Željezničara ili Sarajeva napravi Dinamo, halalimo mu sve novce koje je ukrao.
I ovdje idioti kradu i još više, a nikakve rezultate ne postižu.
Raziel To je pogrešno razmišljanje, da možda on je vrhunski menadžer za naše prilike i okruženje, ali kao što direktor ne smije krasti pare iz firme makar bio uspješan, ne može ni ovaj iz nogometnog kluba. I tu svaka priča staje, kriminal je kriminal. Pitanje je bismo li napravili i veći iskorak da nisu pokrali tolike pare koje su mogle biti bolje iskorištene.
- Uređivano
Govori se o nekih 115 milijuna kuna odštete koliko sam vidio. U nogometnom svijetu to i nije toliko mnogo. Za prosječnog čovjeka jest. Ali da, priča ide i dalje od tog iznosa i više se svodi na to kako se poslovalo. S obzirom da klub novac ne želi, očito je da je problem i dalje prisutan u obliku skupštine kluba koja je to i odlučila.
- Uređivano
Nisam uspio uhvatit puno osim prvih 20-ak min i sad zadnjih 10. Ali govno jedno pozove ljude na novinarsku konferenciju, optuži da je potplatio sve moguće sudce i onda ne želi odgovarat na pitanja. Govno jedno.
EDIT: Sad vidim da mu i plješću lol
Brijac Bilo je Dinama i prije Mamića i bit će ga i poslije. Ali uopće nebitno jer ne razumiješ i dalje poantu u mom postu. Ako i jesu pare zbog njega, ne može ih krasti van iz kluba, lol. Zbog ovakvih nazadnih stavova smo tu gdje jesmo. Ne mislim pritom na tebe, već generalno tako ljudi razmišljaju i zato smo na svim poljima u teškom kurcu. "I ja bi mami osigurao cjepivo preko reda da mogu", "Možda je ukrao, ali je i puno napravio za grad.", "On je u klub donio da bi se uopće imalo što ukrasti.". Slobodno nastavite niz, ionako traje već skoro 30 godina.
Fenix Haha ko da gledam escobara koji ne ubija...
Mene najviše smeta što se takvim kriminalcima omogućuje dvojno državljanstvo...i sad je on pobjegao u Bosnu koja ne izručuje.
Draga Bosno zatvorio bi ja tebi granicu pa razmisli tko je bitniji, državna pitanja ili jedan kriminalac Mamić.
A vi koji branite Mamića malo zaupitajte svoju svijest.
- Uređivano
Haha koja narkomancina!!
Volim te Bosno,s tim je zavrsio!!
Najjaca stvar je kad netko rece :"E da je vama jedan Mamic"!
Tocno to govori na kakvom mjestu zivimo,u kojoj se velicaju lopovi,kriminalci itd... je katastrofa i ocekivati pravdu u takvom drustvu je apsurd.
Pazi on je prozvo sve sudce ukljucujuci Đura Sessu za mito ali tek nakon sto su uzeli njegove novce i zajebali ga!
I sad je u zemlji koja je gora po tom pitanju od nas ili mozda i nije ali je ocito siguran ovaj put u dogovor cim pjeva Volim te Bosno!
Vrhunac svega novinari koji mu pljescu i mole za zajednicku sliku!
- Uređivano
Zero
Pa to su ljudi koje je on instalirao i oni dizu ruke za njega!
Ocito je tako naucio ali se zajebo jer nase sudstvo je dno dna pa su i takovog lesinara uspijeli zejebat pa je sad bijesan!
ZAMISLI KAD NJEGA ZOVU DA GA POSTAVI NA MJESTO GLAVNOG SUDCA U OSIJEKU!!
Sve je to stvorio na nelegalan nacin jer je jedino tako i mogo doc do toga,zamisli sad sto se tice sudaca u nogometu sto je radio!?
Sve je korumpirano i proci ce dugo godina dok se to ne ocisti,doslovno je kupio sve na isti nacin.
Ja stvarno neznam kako neko nakon ovakve presice i dalje ima opravdanje za njega... On je otvorne priznao da je davao mito...
Naravno najžalosnije od svega toga je to što samo opisao kako u nas stvari funkcioniraju
Ako imaš lovu tj. moć možeš radit što hoćeš.
Nije puno falilo da se izvuče iz svega toga...
On je dobar sve dok mu ne staneš na put...onda te zgazi poput mrava.
Nažalost ovo je samo kap u moru onoga što se oko nas događa... povraća mi se od ovog jada od države.
- Uređivano
Ova šugava država je stvorila tog monstruma!
Cuj Dinamo je poslovao kao š.d.d. i udruga građana i ovi proglasili stečaj kao š.d.d. a oni nastavili kao udruga građana funkcionirati?!
Pa u kojoj to državi ima,ako je stečaj onda je stečaj,pa mi smo se jedva iskoprcali iz toga ali ocito ne vrijede za sve pravila.
Njima je doslovno stotine miliona otpisano!
Pazi on govori ja sam dao toliko i toliko da se odluke promijene,majko mila strah me kad sve slusam!
Pa zamisli kad je kupio navijace!!!???
Bosna mu pravi zatvor ko sto je Escobar sam sebi napravio!
Ne pjeva on bezveze!
Zdravko Mamić:
“Novac sam iz Dinama iznio preko Modrića i Lovrena. Jedan od njih, konkretno Modrić, i danas ima nekoliko milijuna eura na tom računu koje je podijelio sa mnom temeljem privatnog ugovora. Modrić je digao taj novac i isplatio članovima moje obitelji. Ako braća Mamić mora vratiti novac, onda novac moraju vratiti i Dejan Lovren i Luka Modrić.”
Bokte koji naslov. Pa ni ne treba im tekst.
yakuza_stinger nešto kao tvoji memovi
fensisuperstar bolji su od tvojih hehe
6 lajkova na Razielov post. ALOOO
Pa normalno kad je pola foruma iz Bosne.
Jasno je stanje kakvo je kod njih kad nemaju ni vlastitih foruma. Meni apsolutno nikad nije palo na um kao Hrvatu ici na Bosanske forume.
doctorfreak
Takvih kao ti se normalan hrvat srami... sam sebe stavljaš u isti koš sa primitivcima poput Mamića.
Ali nikad nije kasno da mućneš svojom glavom.
Znam ja da si i ti blizu granice jel ba?
Meni je samo nevjerovatno koliko je to glup narod da je njima jedan takav zlocinac sad narodni heroj. Pazi lik kojem je danas obrana bila kako je potkupljivao nekolicinu sudaca a oni mu na kraju dali patku. hahaha
Stari zatvaraj granicu pa neka takav ološ ide u Njemačku radit i neka proba tamo potkupljivati.
Mene je sram živjeti u takvoj zemlji.
doctorfreak
Prokužio si me, otac mi je Jajan iz Noćne More.