Developer: Game Freak

Izdavač: Nintendo

Žanr: Action role-playing

Platforme: NS

Datum izlaska: 2022.

Igra je prequel Pokemon Diamond and Pearl. Ovo je ujedno open-world RPG i dosta podsjeća na The Legend of Zelda: BOTW

Više o igri na
https://legends.pokemon.com/en-us/

Naravno da su sad počelo najavljivati zanimljive igre čim sam prodao Switch 🤬 @juky posudiš mi Switch kad ovo izađe 🤣🤣🤣

ne znam sta bih mislio, zelim da bude dobro, ali GF steka opasno u zadnje vrijeme sa Pokemon igrama.

Bojim se da ne bude neki mmo, slično kao pokemon go. Sve vodi tome

17 dana kasnije

Icek ja tek sad ovo vidim.
    Moze,nema problema 😁

5 mjeseci kasnije

Moguća evolucija franšize nakon 23 godine postojanja.

Da barem izgleda ko Zelda koja je izašla prije skoro 5 godina. Ali ne, grafika je na razini PS2 igara -.-

resident_evil

Iako Pokemoni nemaju odličnu grafiku prodaju se kao vruće kifle i grafika uvijek nije bila toliko važna kod Pokemon igara. Ova igra će se unatoč šta nema odličnu grafiku odlično prodavati

Sve znam ali me to ful živcira. Probaj zamislite pokemone s grafikom ko Xenoblade 2. Koji je također izašao 2017.

Nego ovi iz Nintenda znaju da će se Pokemoni prodavati i da izgledaju kao prvi nastavak na game boyu. A da ne pričam kako im sve igre drže cijenu ko da su od zlata. I sve im to prolazi i zato se ne mijenjaju. Loša prodaja GC i WiiU očito nije utjecala na njihovu filozofiju. Po svemu sudeći Switch 2 će se prodavati ko vrući burek.

Meni je trailer izgledao nemejrljivo ljepše nego ovaj sad video. Wtf?

Očekujem od @foggy da odigra ovu igru jer dosta podsjeća na Monster Hunter

Izgleda loše grafički, no igra krije ogroman potencijal. Čim sam vidio Growlithe i Stantlera u drugoj formi igra me kupila. Feudalni Japan i verzije Pokemona kakve još nismo vidjeli, savršena prilika da prošire lore i odgovore na viseća pitanja fanova.

Nadam se da je ovo samo prvi u nizu Legendsa i da ćemo dobivati igre u više različitih vremenskih razdoblja.

5 mjeseci kasnije

Evo pogleda san neki produzeni demo jebote ovo je totalni reskin zelde, zvukovi menij u igri ma sve.
      Ali igra mi me izgleda bas nesto ono puna je a prazna je.
      Ovo ce biti nesto ko pokemon snap.

Neznan cekan recenzije

Ovo će biti veći flop nego remake 4. generacije. Čeka se Let's Go druge generacije, po meni je Let's Go Pikachu/Evee najbolji remake i koje igre ikad napravljene

Evo friški gameplay

Grafički jako jadno i skromno, no više mi smeta što je svijet prazan/mrtava..

prayer Ovo će biti veći flop nego remake 4. generacije.

Prema izvjescu VG247

https://www.google.com/amp/s/www.vg247.com/amp/pokemon-brilliant-diamond-shining-pearl-six-million-sales

"But Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl have sold extraordinarily well, despite the mixed reaction from critics and consumers worldwide. The titles – developed for the first time by non-Game Freak studio, ILCA – have sold over 6 million units worldwide between them in their first week on sale (per Famitsu). Not a bad start for the games' lives, by any means."

Da! Stvarno su flop!