resident_evil

Iako Pokemoni nemaju odličnu grafiku prodaju se kao vruće kifle i grafika uvijek nije bila toliko važna kod Pokemon igara. Ova igra će se unatoč šta nema odličnu grafiku odlično prodavati

Sve znam ali me to ful živcira. Probaj zamislite pokemone s grafikom ko Xenoblade 2. Koji je također izašao 2017.

Nego ovi iz Nintenda znaju da će se Pokemoni prodavati i da izgledaju kao prvi nastavak na game boyu. A da ne pričam kako im sve igre drže cijenu ko da su od zlata. I sve im to prolazi i zato se ne mijenjaju. Loša prodaja GC i WiiU očito nije utjecala na njihovu filozofiju. Po svemu sudeći Switch 2 će se prodavati ko vrući burek.

Meni je trailer izgledao nemejrljivo ljepše nego ovaj sad video. Wtf?

Očekujem od @foggy da odigra ovu igru jer dosta podsjeća na Monster Hunter

Izgleda loše grafički, no igra krije ogroman potencijal. Čim sam vidio Growlithe i Stantlera u drugoj formi igra me kupila. Feudalni Japan i verzije Pokemona kakve još nismo vidjeli, savršena prilika da prošire lore i odgovore na viseća pitanja fanova.

Nadam se da je ovo samo prvi u nizu Legendsa i da ćemo dobivati igre u više različitih vremenskih razdoblja.

5 mjeseci kasnije

Evo pogleda san neki produzeni demo jebote ovo je totalni reskin zelde, zvukovi menij u igri ma sve.
Ali igra mi me izgleda bas nesto ono puna je a prazna je.
Ovo ce biti nesto ko pokemon snap.

Neznan cekan recenzije

Ovo će biti veći flop nego remake 4. generacije. Čeka se Let's Go druge generacije, po meni je Let's Go Pikachu/Evee najbolji remake i koje igre ikad napravljene

Evo friški gameplay

Grafički jako jadno i skromno, no više mi smeta što je svijet prazan/mrtava..

prayer Ovo će biti veći flop nego remake 4. generacije.

Prema izvjescu VG247

https://www.google.com/amp/s/www.vg247.com/amp/pokemon-brilliant-diamond-shining-pearl-six-million-sales

"But Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl have sold extraordinarily well, despite the mixed reaction from critics and consumers worldwide. The titles – developed for the first time by non-Game Freak studio, ILCA – have sold over 6 million units worldwide between them in their first week on sale (per Famitsu). Not a bad start for the games' lives, by any means."

Da! Stvarno su flop!

maverick Sva sreća da pola Japana i ostatka svijeta ne kupuju igru jer eto, moraju se igrati novi Pokémoni. 6M prodanih primjeraka ne znači ništa naspram recimo Sword/Shield koji su se prodali 4 puta više. Sa gameplay strane igra je u potpunosti ista sa užasnim art stylom, nove stvari poput onih underground pizdarija su smijeh naspram recimo kako su redizajnirali Let's Go igre. Kad sve to uzmeš u obzir da, igra je flop. No bit ću pošten i reći ću da sam pristran pri svom mišljenju posto zbilja ne volim taj chibbi stil a još manje četvrtu generaciju koja je donijela 0 noviteta i koja je bez problema mogla u potpunosti završiti u smeće.

prayer sve ok, ni meni ne pase igra, ali procitaj ponovo deifiniciju flopa jer ovo sto ti pricas nema veze sa vezom.

Nadji mi 5 igara koje nisu Nintendo i koje su izasle samo za jednu konzolu da su se prodale u tjedan dana u 6 milijuna. A da ti otezam jos mi nadji da su rimejk.

Igra cak nije ni kriticki flopala (iako takva kategorija ni ne postoji, ali da ti udovoljim) jer ima Mixed reviews, a Pokémoni nikad nisu ni bili 90+ materijal na Metacritic.
        Nadalje kao jednu od glavnih mana recenzenti navode tezinu i ta prica se vodi od davnina, sto daje do znanja da ti isti ne igraju u Pokémon igrama post game, kao ni online jer bi izasli rasturena supka i ne bi nikad vise kenjali da je igra prelagana.

Ovi rimejkovi su jednako flopali kao i Cyberpunk 2077, sto ce reci samo u ocima hejtera.

Sword/Shield koji su se prodali 4 puta više

Prodali overal, ali ne u prvom tjednu u kojem su se prodali u identicnoj brojci. Vidjeti cemo koliku ce brojku doseci rimejkovi 4. gena za godinu i vise dana.
        Uporedjujes igre izasle prije par godina sa igrama koje nisu ni 2 mjeseca u prodaji lol

Ja čekam remake SoulSilver, HeartGolda u punom 3D okruženju sa PS5 grafikom.

Do tad niš od Pokemona.
          Ovo je bilo zanimljivo na početku, al totalno hladan sam.

Ne kužim kak tak loše izgleda.

Grozno izgleda, a baš sam se veselio.

maverick Sve stoji što si napisao, ali nađi mi čovjeka na ulici da ne zna što je to Pokémon, tko je Pikachu ili Charizard. Ja sam uvjeren da se ta igra prodala tako zbog dva preduvjeta - prvo jer su Pokémoni pored Maria i Zelde najpoznatiji brend i drugo jer Nintendo Switch nema jebene nove igre da ljudi mogu imati nekakav odabir. Ja sam Brilliant Diamond kupio jer nisam imao odabir i eto zjapi u konzoli od kad je skoro izašla jer mi se nije dalo igrati dalje od drugog gyma. Igra bi bila fantastična da nisu praktički napravili grafički uplift i stavili neki novi mod. Užasno sam razočaran sa downgradom svega naspram Let's Go igara koji su kao što sam rekao za sada vrhunac Pokémon igara, jedino što ih može nadmašiti je druga Johto generacija. Ali kako god, na jesen izlazi sigurno neka nova Pokémon igra jer eto zašto ne, pa ćemo vidjeti sveukupno prodaju ove igre.

prayer drugo jer Nintendo Switch nema jebene nove

Ovo nije bas istina. Nema puno first Party igara, to stoji, ali nista drugacija slika nije ni kod konkurencije.
            Pa ja igram vise Switch od pc, xbox i ps zajedno.
            Ako volis indie i retro stih igre plus handheld, onda Switch itekako ima igara. Stvar je prefencija.
            Slazem se da se Pokemoni prodaju zbog imena tj branda i ogromnog fanbase.

Zadnja pokemon igra koja je mene uhvatila je bila Black. Svakom novom igrom sam sve vise gubio interes.
            Medjutim ima neke magije kada uzmes prvog pokemona i krenes sa njime na journey i kod mene to jos uvjek pali, jebiga.
            Treba znati i to da je Let's go igre radio Gamefreak, dok je rimejk 4. gena radio drugi studio.

Pokémon Legends je vise spin off i mislim da nece postici uspjeh kao mainline games.

Ono sto ja hocu od Pokémon igre nije nikakva revolucija.
            Zelim 16 GYM-ova. 8 Badgeva je potrebno za napasti Elite 4, semi open world dizajn tako da mogu birati kojim redom cu ici na GYM leadere i koje od tih 16 cu odabrati, a mozda i sve.
            Nikakve IVs, EVs, breed, contest pizdarije.
            Cistokrvno Pokémon iskustvo, postani najbolji trener u regiji, taraba!

I da ne mislis da nedaj boze branim gen 4 rimejk. Ne volim Gen 4 nikako, a ove rimejkove ne bih igrao ni da mi netko plati i slazem se sa gotovo svakom kritkom koju si nap u vezi istih.

10 dana kasnije

Ovo nesto sto gledan neki su se docepali igre i sve puca od pozitive a ja otpisa igru.
            A cekamo recenzije mozda na kraju i uzmen

Ljudi vole Pokemone i ovo je odlazak u 3D, još je otvoreni svijet, nešto što se dugo čekalo koliko sam mogao vidjeti. Međutim, ovo je s grafičke strane stvarno loše. Dvije generacije kaskaju. Pa PSP igre su bolje izgledale. I onda će naplatiti 60€