Sad ce perusona uletit sa: "nek se ugledaju na Nintendo, oni znaju kako zadrzat producente!" 🤣

DarkPunisher a eno kreator Luigija, koji je posudio svoj izgled, glas i stas, sve zeleno sto ima u zivotu i ostavio obitelj kako bi radio za nintento jos uvijek programira i razmislja o buducnosti talijana u japanu, nije ga nista briga, nit razmislja o napustanju nintenda

Ne dirajte mi Nintendo, on je sada jedina firma sa pravim ekluzivama i to mi je sve u životu na ovom forumu 😂

Brod koji tone se napusta, nista cudno u tome...

Jesam ja jedini kojeg ovo veseli? Prave njuške odlaze u studio koji su sami osnovali, to znači sloboda razvoja, a ideja im ne fali rekao bih. Očekujem neke najave u skoroj budućnosti od veterana koji su sad u Bokeh studiju. Hype.

EDIT:
    Ako im zafali para, kickstarter i za 2 dana su spremni krenut razvijat što požele.

Sorcerer Ili možda Japanci okreću leđa Sonyju zbog Nintenda pa samo idu u smjeru gdje je veći profit?

Počeli su napuštati od kad se Sony otvorija prema PCu, prljavi pisijaši će sada igrati najbolje igre.

viper89 Navodno je i spremacica iz Naughty Doga presla u santa monicu.

God of War on PC -- confirmed.

Možemo samo nagađati i stvarat teorije zašto bi netko uopće napuštao Sony. Jedna od mojih je da još uvijek ima ljudi koji stvaraju i žele stvarati bez uplitanja drugih i to jasno daju do znanja.

Meni je jasno kad Kojima ide, dolazi, odlazi da je neka vijest, ali ovo su već skroz random nebitni likovi za koje nitko nije čuo.

Eto, Sony sutra propada jer je na Twitteru objavila da odlazi ključna osoba u kompaniji, na poziciji asistenta pomoćnog animatora kose i odjeće u CGI međusekvencama Insomniacovih igara.

TITANXIS

Pa nije Sony sveta krava da ga netko nebi napustio.
        Ljudi idu za novim izazovima, boljim pozicijama, višim plaćama.

Sonyev Japanski studio je već neko vrijeme izgubljen u vremenu i prostoru.. Godinama rade Vita igre ili tech demoe za VR ili konzole dok drugi studiji dobijaju stvarno odlučne prilike sa hrpon novaca nakon godina i godina poput Sony Banda, kojem je zadnja "velika" igra bila Syphon Filter za PS1.
        Mislin da su bolje mogli iskoristiti kreatora Silent Hilla i Siren. Pogotovo sad kad je horror žanr opet IN, a svaka baba napravi neku kopiju PTa i zaradi lovu...

Napuštaju jer Sony zatvara Sony Japan Studio. Ostat će samo ASOBI.