prayer
Da misle ostaviti godinu dana ekskluzivnosti dok ne padne interes i prodaja bi po meni bio najlogičniji potez, no vidjet ćemo koje će još igre najaviti pored Days Gone.
Ali moj Prayer, da li je Jim Ryan rekao da novi Ratchet & Clank dolazi na PC? Ili nadolazeći Horizon? GT7? Novi GOW?
Što to TEBI kao vlasniku PS5 mijenja na stvari, što 2-3 godine stara igra (koja je btw "free" unutar Plus pretplate u 60 fps verziji na PS5) dolazi na PC?
Znači PS4 igra dolazi na PC. E, i? Nije rekao da dolaze nove nadolazeće igre. Ako novi Horizon koji npr dođe krajem ove godine na PS5, izađe tek 2023. na PC, što onda? Meni ni tebi to ne bi trebalo ništa mijenjati što se tiče PS5. Ti i dalje dobiješ igru samo za tu platformu, a dok dođe na PC, već će biti najavljen novi nastavak serijala.
Sony tu želi napraviti double dip, da "navuče" PC igrače koji još nemaju PS konzolu na kupnju iste. Ako su zainteresirani za Sony igru, onda su vjerojatno zainteresirani za PS konzolu.
Čisto sumnjam da bi Sony izbacio novu AAA igru u isto vrijeme na PC i PS. Naravno sve je moguće, ali u tom slučaju za mene se gubi smisao vlasništva PS konzole. Naravno ne za sve, većinom za hardcore igrače koji ne žele financirati dva fronta, ako nema smisla za tim.
A sad, ako će Sony izbaciti Uncharted ili GOW kolekciju na PC, pa mene to uopće ne dira. Odigrano uzduž i poprijeko, a ovi koji nisu odigrali do sada, neće ni skužiti zašto je taj serijal bio značajan, već će im biti "star" u dosta stvari. 🤷🏻♂️
Poanta je odigrati te igre u tom vremenu, inače se gubi smisao tog doživljaja i zašto je ta igra odlična.