zontra Da, 2%. I treba paziti da se ide na Withdraw -> Crypto Wallet i onda si na svoju BTC/ETH adresu posaljes. Mozes si kupiti kripto u samoj Skrill aplikaciji i tamo imati, ali ja to sve volim imati na Binanceu.
Zero Samo zbog minera bih volio da potone do kraja, makar se to neće dogoditi. Nadajmo se da će tržište opet biti preplavljeno rabljenim GPU-ima i novima po MRSP-u, makar cijena nije takva samo zbog njihove potražnje.
fensisuperstar Zero Nadajmo se da će tržište opet biti preplavljeno rabljenim GPU-ima korištena mining grafa je smrt za gaming.
Brijac Melem za oči to svo crvenilo samo mi oči sad lete na Dogelon, sad na Doge, sad BTC, Solana.. ne znam gdje bi 😆
Nexus escoban Relativna normalizacija tržišta, ljudi više izlaze, troše i nema više bespotrebnih poticaja koje bi ljudi trošili na crypto i ostalu kupovinu jer je taj novac višak.
Fico Jedan od potencijalnih razloga su neredi u Kazahstanu koji je jedno od središta rudarenja bitcoina
zontra Genesis Ja isto to pikiram jer je Solana bas jako pala zadnjih dana. Ako padne ispod 75$, mogao bih uzet.
Brijac Imaju li sve mjenjačnice onaj spread kod prodaje? Npr. na crypto.com kupim Dogelon za 29€ i idem odmah prodat i daje mi 26€. Nemam nikakvih fee-va.
zontra Lijep skok nakon onog pada od prije par dana. Začudo, nisam danas ništa prodao. Ali bogami jesam u prijašnjim danima, odradilo se par solidnih trejdova, čudo jedno.