Brijac Imaju li sve mjenjačnice onaj spread kod prodaje? Npr. na crypto.com kupim Dogelon za 29€ i idem odmah prodat i daje mi 26€. Nemam nikakvih fee-va.
zontra Lijep skok nakon onog pada od prije par dana. Začudo, nisam danas ništa prodao. Ali bogami jesam u prijašnjim danima, odradilo se par solidnih trejdova, čudo jedno.
fensisuperstar Zero Nadajmo se da će tržište opet biti preplavljeno rabljenim GPU-ima korištena mining grafa je smrt za gaming.
zontra Brijac Ali je bila i pala preko 75%. Znam da je prije 2 mjeseca bila na 8k (sa 4 nule ispred), a ne tako davno je bila i na 1.9k. No, ja je samo drzim, pa ako naraste nesto, super, ako ne, nikom nista.
yakuza_stinger Sad mi je čak zao što nisam još kupio kad je bila na 20, sad je na 35. što je jedno 5x više od mog inicijalnog uloga, pa ajd
Brijac zontra Više sam mislio na ove koji su kupili sad kad je zadnje pala. Ja sam uzeo na Coinbase-u nešto i taman prije ovog rasta htio još na Binance-u, ali njihov sustav kupovine Shibe mi se nije svidio i odustao 🤦♂️
yakuza_stinger Ja sam zasadsa shibom na cca 2100$, nek stoji koliko god treba. Ako uspijem izvuć jednog dana magično 10 hiljadarki smatrat ću se vrlo sretnim