Nexus
Pojedi kebab i nećeš više biti nervozan, obećajem.
Stvarno zvučiš kao netko tko je kupio kripto na topu, čim je bio veći pad, panično prodao i sad kad se vidi da je to greška (tko god da je to napravio), priča protiv kripta. Ja ne kažem da je kripto savršen, niti ne kažem da je već trebao zamijeniti FIAT novac, ali ono, kripto je star (zapravo BTC, ostali i puno manje) tek 13 godina, hej, 13 godina! Koliko je FIAT novac star?! Pa ne može se promijeniti sve preko noći. I kako ne vidiš prednosti kripta? Decentralizacija je ogromna prednost. Nabijem na kurac i Vlade i banke koje će određivati sve. Istina, one donose dozu stabilnosti, ali stvarno misliš da se one ne žele okoristiti i zaraditi što više? Daj molim te. Neka tržište i običan puk odlučuje, pa ako odluče pa kripto ne valja i sve propadne, neka bude tako. Ali ja stvarno vjerujem da će kripto postati normalan dio života svakog građanina svijeta. Jednostavno se u tom smjeru kreće društvo. Možda ne za mog života, ali vrlo lako u 22. stoljeću.
Govorili su za kripto kad je vrijedio 1 cent da će biti čudo ako ikad dođe do 1 dolara i da je sve to obična prevara. Kad je došao do 1$, gotovo to je top, nema dalje, pa je došao do 10$... i eto u 13 godina je narastao milijarde % i sad je gotovo blizu 70k USD all time high. Pa samo 16 država ima veći BDP nego BTC. To nije smijurija. Očito ima nešto u tome. Naravno da je većina ušla u kripto čisto da na brzinu nešto zaradi, ali sve više ljudi shvaća koliko će kripto biti važan. Treba ljude educirati (uključujući i mene).
Muskovi tweetovi više ni ne utjeću toliko na BTC. Da, onaj iz proljeća je. Ali kasnije je dosta crypto vezanih tweetova Musk imao koji nisu imali apsloutno nikakvog utjecaja na BTC. Da ne govorim o konstantnom FUD-u. Lovaši žele što jeftinije ući u kripto jer znaju da je to budućnost. Pa samo pogledaj koliko je bogataša govorilo protiv kripta, a onda su nakon nekog vremena popustili.
I molim te ne spominji pranje novca. Kao da se to ne radi sa FIAT valutama.
Ja ću nastaviti širiti pozitivu, a preoručujem ti da uložiš u kripto i budeš strpljiv.
btw, yakuza_stinger jel ti samo holdaš SHIBU? Nije mi vrag dao mira pa sam odradio 2 trejda i prikupio još 25 000 SHIBE. Mislim da ću to raditi dok ne dođem do milijuna. Ali treba biti jako oprezan, bolesne skokove ima zadnjih dana.