Htio bi vam skrenut pozornost na jedan kripto projekt ako koga zanima. Stvar je legit koliko može biti u kripto svijetu, naravno nema garancija, ali ja sam dosta uvjeren u uspjeh ovog projekta, praktički više osim nešto BTC-a i Solane nemam više ništa osim tog projekta.
Projekt se zove DOVU, DOVU tokenizira real-world environmental assets i stavlja ih na blockchain, odnosno točnije bi bilo reći na hashgraph jer djeluje na Hedera mreži, rješavajući problem povjerenja, praćenja i dvostrukog brojanja voluntary carbon creditsa. Industrije za koju se do 2030. po ozbiljnim istraživanjima McKinseya predviđa da će rasti i do 15x. Dovu je svu metodologiju i tehnologiju razvio, imaju potpisan ugovor na 1.1 milijardu dolara kroz narednih 9 godina, 60% prihoda ide farmerima, 40% se djeli između Dovua i 2 partnera. Svaki mintani carbon credit treba Dovu token za fee, što bi trebalo raditi pritisak na cijenu. Sad kad je framework razvijen imaju potencijal i za dodatne dealove mintanja carbon creditsa, sad bi to trebalo ići brže jer razvijanje ove metodologije trajalo je 4 godine. Dok su to razvijali otkrili su workflow i za tokenizaciju i drugih asseta tako da su ti carbon creditsi samo prvi korak sada, razvijaju se i dalje. Projekt je prošao rigorozni EU MiCA compliance, u narednim danima očekuje se ulistanje na Kraken. Ukupno ima 10 milijardi tokena, svi su vani, znači nema iznenađenja da netko lansira još par milijardi i ubije cijenu, 94% je u rukama investitora, znači ni tu nema iznenađenja da Dev team ima 80% pa te rugpulla. Djeluju od 2017. godine.
Ja od ovog što vam govorim nemam ništa, nema referral koda niti ćete vi tog dovoljno kupit ako se i odlučite da bi meni cijenu podigli. Jednostavno, u ovom projektu sam cca pola godine, jako sam ga puno istražio i vjerujem da je odlična prilika po svemu navedenom, ima baš puno green flagova. Cijena je trenutno 0,0039$ po tokenu jer projekt nije ni na jednom značajnom CEXu i komplicirano ga je kupit ako niste u kriptu jer je potreban dodatan wallet kojem se pristupa DEXu na kojem ga je moguće kupit. Prvo morte na npr. Kraken kupit Hbar, prebacit na softverski wallet, tam pokrenut decentraliziranu mjenjačnicu i na njoj napraviti swap. Ali kako sam naveo i to će uskoro biti riješeno, Kraken ih je stavio na vrhu liste za ulistanje, neki dan su imali i test deposit/withdraw tokena tako da je doslovno pitanje dana.

Ovo nije token da vam ja kažem uložite sad, imate sigurnih 25x za godinu dana.
Ovo je token s odličnim i zdravim temeljima u RWA tokenizaciji koja bi trebala za 5-10 godina vrijediti trilijune dolara, a Dovu već sad ima tokenizirane assete i odličnu podlogu za dalje. 95% mog kripta je trenutno Dovu i to malo jači iznos.
Ako ste zainteresirani svakako i sami istražite, ako treba pomoć tu sam.
Kažem, shillam ovo svima, ako ništa drugo da mogu poslije reći: "Jesam vam rekao?"