crohunter Za sad je najjeftinije ovako kako sam napisao Brijaču, za pretpostavit je da će porast cijena kad dođe na Kraken, ali to će ti bit najjednostavniji način.
Ali sigurno će ljudi ganjat profite pa će cijena ić gore dole. Ima dosta walleta koji imaju desetke milijuna tokena i drže ih godinama tako da će sigurno biti i prodavanja. Po meni je sve do centa i više nego dobra cijena, a sumnjam kad dođe na Kraken da će baš tak skočit puno odmah s 0.0040 koliko je sad. Tako da vjerojatno nećeš puno izgubit ako pričekaš Kraken ulistanje. ATH mu je skoro 1 cent, u 9. mjesecu je skočio s 0.0020 na 0.0095. Kupio sam ga dva dana prije tog skoka i kako je u kratkom roku narastao pa sam FOMO-ao u to kad je cijena bila na vrhuncu. Otad je pala, kao i ostatak kripta. U biti sam na početku htio samo kupit par stotina tisuća toga, kao dobar RWA narativ, a niska cijena kad se izlista na Krakenu ako napravi neki 3-4x sve prodat i uložit u BTC, međutim što sam duže bio u projektu to mi se više sviđalo. Na kraju sam sve živo od ovog prodao kaj sam imao i stavio u Dovu. Al velim, to je neko dugoročnije ulaganje svakako, samo sam htio sad što više napunit vreće dok je cijena niska da mi kasnije treba manja cijena da izađem van. Imam iznos koji sam si zacrtao i koji mi je dosta da se umirovim.
Ne znam jel me to pere neki teški hopium, ali trenutno mi stvarno sve oko projekta izgleda kao da je nemoguće da sam nabasao na nešto tako legit, a opet dovoljno rano da mogu znatniju količinu tokena pokupovat. I da, imaju odličan staking, vrlo je jednostavan za namjestit i dobije se solidno tokena.
Naravno sve ovisi o smjeru u kojem će ić uopće kripto, tokenizacija, BTC, generalno konkurencija na tom polju. Nije sve šareno, ali temelji su zdraviji nego kod većine projekata koji žive od obećanja. Dovu actually ima osigurane prihode minimalno 9 godina koji uopće nisu za token vezani. Koliko to kripto projekata danas ima?