buz Nebumo mi postali milijunaši
Da, ta vremena su prošla osim kad bi imali sreće pa bacili veliku lovu u neki shitcoin koji preko noći ode 500x gore, no ja sam takve egzibicije prošao i više ih ne ponavljam. Mislim da su mi te egzibicije bile korisne za iskustvo u kriptu bez obzira što sam izgubio pare 😆
Može se i dalje s nekim solidnim početnim ulogom kroz sljedećih 5-10 godina zaraditi kuća/stan, u to sam 100% siguran i to mi je cilj.
Ja to gledam na način da sam 99% siguran da npr. Solana nema šanse da nikad više ne ode iznad ovih 110€ koliko je trenutno, ali sam također siguran da će sljedećih 5-10 godina ići i ispod 100€ i preko 200€ više puta i planiram ulagati/vaditi kako bude padala/rasla. Pola para mi je u Solani tj. dio sam sad uložio dok je 110€, a ostatak čeka ovisno kako bude padala/rasla. Druga polovica para je u Pocket Networku koji jest neka poluegzibicija, no jako puno sam istraživao taj coin i actually ima neku svrhu, dosta je napredan naspram drugih coin-a i i dalje se dosta radi njemu, no nema veliko tržište za sad. Bez obzira, dajem neku šansu da će nešto biti od toga i otići par puta gore kroz neko vrijeme pogotovo ako ga objave na Binance-u, a onda izlazim i sve prebacujem u Solanu.