Ulaganja: Kriptovalute/Dionice
Ma Binance je oke, to vjerojatno misli na ove male kojima je jedina svrha da potamane novce naivnih ulagaca.
Ja trejdam samo sa svojim novcima i samo na Binanceu.
Da, samo što nije ni mijenačnica ni broker, samo tako izgleda. Ko grafičke kartice s Wisha.
Binance je ok.
Ma ne znam ko bi uopće trejdao negdje drugdje, a da nisu ove poznate mjenjačnice.
- Uređivano
Navali narode, sad skace i pada po par tisuca svakih par sekundi (vise pada).
Gledam sad opet na coinmarketcap, pa ovo dropa brže od BM365. BTC je prema ovome u zadnjih 7 dana izgubio 43.76%. Ajmo predviđanja, koliko će još dolje?
Nemaš di ni kupit kad su sve mjenjačnice offline
Jeste primijetili svaki put kad smo pokrenuli raspravu dogodio se ogroman pad. FFA Illuminati confirmed?
Naraso opet na 35k. Bog ce ga znat oce jos padat, ili se vratiti na 40k.
Što kaže kolega na drugom forumu, jedino što je pozitivno je da Elon gubi ako proda sad BTC
- Uređivano
Evo opet na 40K
Ludnica.
Ovo je teška borba.
Ako ce sve ici po planu (tesko kod kriptovaluta) do kraja dana bude to doslo na 43k koliko je bio u ponoc. Trejder koji je prespavao bi pomislio da je ovo bio jos jedan dosadan dan, a danas su mnogi zaradili, ali i izgubili, milijune.
- Uređivano
Nisam zadnjih par dana trejdao, ali uspio sam sad pred spavanje uhvatit lijepo 2 trejda od 2% profita svaki. Moglo se 20 takvih uhvatiti danas, ali nema veze, bit će još prilika.
Da sam bio pametan prebacio bi u Eure sve prije pada i sad kupio jeftinije.
Jebiga, ljen sam to radit.
wooddiebone nemos bit pametniji, tako nešto ako napraviš, možeš samo sreću dočekat, a moglo je još i više narasti, tako da je to sve kockanje, ja sam uložio i ostavio da se kiseli, pa cu za koju godinu vidit na čemu sam, a nakupovao sam svakakvih valuta, čak imam i 0.53 ethereuma