Ma raste ovo dugoročno sve.

Svaki pad do sad je bio popraćen sa još većim rastom.

Ma ide do Mjeseca, da. I sad sam tek skužio, broj se toliko namnožio da sad imamo 5224 registrirane kriptovalute. Hoćemo i mi osnovati FFA Coin? Kaj veliš @Fenix ?

Zero

Ja sam za, svi ćemo biti milijunaši u sljedećih 5 godina. FFACoin > Bitcoin

Zero Pa da opet čekaš collectors edition pola godine?

Fenix Hahah, kad sam pročitao nisam na prvu ni znao na što misliš, onda sam se sjetio. Ovo bi bilo dugoročno ulaganje, trebamo samo uvjeriti ljude da valuta ima budućnost pa da kupuju ili rudare, koliko komplicirano može biti?

Zero za koju godinu ce svaka veca firma imati svoje coine, tako ce se lagano izbacivati klasican novac iz upotrebe

Bude tu bilo regulacije. Ja pomalo pratim situaciju i zasad BTC minimalno oscilira n 40000$. Usput premišljam se uložiti u Cardano i Ripple nešto para.

yakuza_stinger duguročno se isplati,a sam stavio u cardano cca 60eura i u ripple cca 200, pa neka se kiseli, kad tad ce bit nesto od toga, stovise za cardano sam cuo da bi mogao dosegnuti 1000+€, pa ko zna, svi su poceli odnekle 😃

Nightyx Ne zanosim se da to sad naraste ne znam koliko, bilo kakav rast može proći. Gledao bi to dugoročno na nekoliko godina.

Nightyx stovise za cardano sam cuo da bi mogao dosegnuti 1000+€

Lel, to je za svaku valutu netko nekad čuo.

Nightyx jep, najgore mi kaj sam nes prodavo kupovao ono sad kad je 40% pad bio.
          A bolje bi mi bilo da sam ostavio samo nek se kiseli kak velis

Meni je jednino zao kaj sam jucer stavio nalog za prodaju na 42k$ kad je bio na nekih 41700$ i otiso od laptopa na 15 min i vidim da je pao na nekih 36k$ kad se vratim. A dosao do 41800$. Tu se moglo dobrih 12,13% zaraditi da je jos za 200$ dolara narasao, ali nema veze. Mislim da sam svejedno imao jucer nekih 6,7 uspjesnih trejdova od 0,5% do 1%. Bolje imati konstantno te male trejdove i povecavat si udio BTC-a, nego ici loviti te neke vece skokove i onda kad ti ode u krivu stranu ili cekat ili morat ici na gubitak kako bi mogao dalje trejdati.

zontra daj neki tutorial kratki (ili link) kako i gdje trguješ u relannom vremenu

Fenix

Pa pošto ne gledam nikakve videe koji se bave analizom, ne mogu baš dati neki savjet kako naučiti trejdati. Ja sam 'samouk' i koristim svoju logiku kod trejdanja. Zapravo to nije moja logika, nego zdrav razum. Ako koristiš zdrav razum, možeš konstantno uspješno trejdat. Nemoj ulaziti u velike rizike, nemoj paničariti i nemoj loviti ogromne skokove, to su moji savjeti. I ja trejdam samo sa 'Limitom' na Binanceu, znaći ne koristim ni onaj 'Market' ni 'Stop-Loss' ni leverage kod trejdanja. Samo 'Limit'.

Ali evo ti par linkova koji bi ti mogli možda pomoći: https://www.youtube.com/channel/UCI7M65p3A-D3P4v5qW8POxQ
              Ovog lika sam otkrio prije par dana, samo priča o cryptovalutama općenito i baš mi ga je zanimljivo slušat. U zadnjem videu baš priča o tome kako mnogi paničare i tako se zajebu:

Ovo mi je stari preporučio kao dobar kanal koji se bavi analizom: https://www.youtube.com/channel/UCnqZ2hx679DqRi6khRUNw2g
              Ali ne znaći to meni ništa kad većinu toga ne kužim kaj priča, a da budem iskren, nit mi se da previše učiti.
              Evo njihov video o tome kako trejdat Crypto, dosta je novi:
              Gledao sam prvih 20 minuta prošli tjedan, ali mi se nije dalo više, možda ti skužiš nekaj više.

Vise me zanima tehnicki dio. Koji wallet koristis i na kojoj stranici trejdas

Fenix

Nemam jos nikakav wallet, ali planiram onaj Ledger uzeti.
                A trejdam na Binanceu, na BTC/USDC (imas i BTC/USDT), nema bas neke vece razlike koliko ja znam.

Ma nikad ne bih rekao da ce Musk tako nesto reci... i onda mu ljudi vjeruju...
                Nista, sad cekamo da opet strmoglavo naraste.

Prije 12 dana rekoh da ce nac neko ekoloski prihvatljivo rjesenje i eto ga. Kakav sarlatan.

Jos samo da je predvidjet da za mjesec dana skoci btc na 100 keki i povuce ostale valute,neke male i do par 1000% i voila.