Jesva cekam ovo. Igrat ce se kakva got da bude jer mi spada u najdraze igre.
Jel ko od vas igrao FF type zero HD i jel valja cemu? bilo je u zalagaonici bez kutije 30 kn.

danko-b Nije baš nešto, ali za 30 kn se ga može probat. Ako si igro crisis core, gameplay i grafika su sličane, samo u type 0 nema niš od onog šta crisis core čini dobrim.

sanzo Potpis. Slično, ali ipak i dosta različito. CC je meni genijalna igra i jedini dostojan spin FF-a 7, a Type-0 mi je baš nikakva FF igra, akcijska dosadna linearna igra koja ima world mapu ali čak i s tim je drlog.

danko-b

foggy

sanzo

Ne preskakati. Type-0 je vrlo kvalitetna igra, akcijski adrenalin od gameplaya i mračna ozbiljna priča koja obuhvaća surovost i tragediju rata i sudbinu onih koji se u njemu nalaze. Ukratko igra nije savršena, ali ima više prednosti nego mana i kvaliteta je primjetna. 8/10

Prije sam već pisao o igri nešto malo, bilo je podjeljenih mišljenja, više onih koji misle suprotno, tako da bi mogao napisati neki in depth review/focus ako želite.

A kad ce ovaj remake

Sto se ceka

Miro Bit ce u obliku FF7R dlca broj 65. Mamu im... Bolje da mi Zacka ne diraju

foggy igraj free trial jbt ko ja

Flipper napiši u search foruma chono cross

🙂
            😃
            1 / 2
            zapravo search nije toliko dobar da nadje taj pojam ali spominje se to dugo već

haha dobio sam ovo dok sam searchao CHONO CROSS omegalsladsdns

Izlazi cross over event sa nekom mobilnom igrom....nadam se da to nije na kraju sve sto cemo dobiti.
            Ovakav art i prija Chrono Cross-u.

Ja imam puno lepse uspomene i vecu ljubav prema CC nego prema CT i ako su rumori o remasteru tacne <3 samo da ne bude neko polu govno

Uglavnom MUZIKA

Sama riječ remaster ne ulijeva povjerenje. Ne remasteriraš igru ako je stara preko dvadeset godina.

AbelKOsMos

Lajkam art . Što se tiče CC remastera nadam se samo da neće biti nekakav drlog od porta koji je napravljen preko kur*a u Square Enix stilu.

A mobilna igra, samo da ne bude neko gacha govno, to što je za mobitel android emulator lako riješi 😃

Ne znam što Square čeka s remake-ovima, s obzirom na to kakav portfelj imaju još iz doba Squaresoft-a samo da rade "poštene" remake-ove mogli bi mlatit takve pare da to nisu istine...

2 mjeseci kasnije

Jel moguce?

Jel moguceeeeeeee!

foggy
              Kontam da je multi platform ?
              Ma jebeni square, ne znam kome sam vise para dao a da nisam ponekad ni siguran zasto.

Cu uzmem za switch, cu uzmem za Sony....ma i za PC ako bude.

AbelKOsMos Kontam da je multi platform ?

Još uvijek nema informacija, za sada Switch.

AbelKOsMos Ma jebeni square, ne znam kome sam vise para dao a da nisam ponekad ni siguran zasto.

Isti sam i mrzim se.

AbelKOsMos Cu uzmem za switch, cu uzmem za Sony....ma i za PC ako bude.

Mrzim se da 😃