- Uređivano
Neka promijene kontrole sa inverted na normal i možda skupim muda da probam ponovo ovo igrat. Na inverted kontrole sam ginuo i ginuo i ginuo i ginuo. Nisam ni prvog bossa mogao proći.
Neka promijene kontrole sa inverted na normal i možda skupim muda da probam ponovo ovo igrat. Na inverted kontrole sam ginuo i ginuo i ginuo i ginuo. Nisam ni prvog bossa mogao proći.
Kakav je serijal u usporedbi s Metal Gear Rising: Revengeance-om govoreći o težini? Odigrao sam na Revengeance težini sa pređenim svim misijama na S rankingu uključujući no damage bosseve i sve virtual misije na prvom mjestu.
Jel Ninja Gaiden puno teža?
Legendary_Hero Kakav je serijal u usporedbi s Metal Gear Rising: Revengeance-om govoreći o težini? Odigrao sam na Revengeance težini sa pređenim svim misijama na S rankingu uključujući no damage bosseve i sve virtual misije na prvom mjestu.
Mazohizam mod: engaged Grey Fox Line "hurt me more": engaged
Odlično, uvijek podržavam izazov u hack and slash igrama.
Legendary_Hero Verzija Ninja Gaiden Black je bila još teža od orginalne Ninja Gaiden igre.Ona bitch Alma mi se krvi napila.Al prošlo je od tada dobrih 15 god.Sad su refleksi sporiji pa će bit još teže.
Još ćeš mi postat drag
Ne sviđa mi se kak jedinica izgleda, ko da nije nikakav "facelifting" dobila.
Dvojku i trojku ću, s druge strane, halat dok joystick ne krepa.
Meni grafika izgleda ocajno
Trebali su se vise potruditi
U biti izgleda mi kao neka ps3 igra
Steta
Jedino je "tromija" u odnosu na dvojku.
Većine nivoa se sjećam, al ne kao kod dvojke koju, realno, znam napamet.
Jedva čekam vidjet koliko sam ostaril i kolko će mi bit teško.
Pogledo još jednom trailer, ovaj put na laptopu, stavil bolju kvalitetu videa (jučer sam na mobu, 480p ).
Jedinica i dalje izgleda staro, dvojka i trojka sasvim oke.
Nije baš neki next gen standard, al meni će i ovo bit sasvim oke.
Fight je važan, a meni osobno bolje hack n` slash igre nema, uz dužno poštovanje Danteu i Bayonetti,
Ovo zvuči kao loša šala. Ne znam kako si jedan poznati dev može dopustiti ovakav amaterski tretman za neke od svojih poznatih igara i serijala.
Pa naravno, za PC kmetove to tak ide
Šalu na stranu, da, vrlo aljkav posao.
Općenito je aljkavo što se grafike tiče, praktički nikakvog pomaka osim rezolucije.
Kamera i dalje zna bit čisti disaster, vidi se da se radi o desetljeće starim igrama.
Da su se oko tehnikalija mogli i više potrudit... A ono, definitivno su mogli.
Oke, 60 fps-ova sigurno neće odmoć u tom svom kaosu i to je plus.
Al sam fight... Brateeee. I dalje kralj žanra
Nadobudno krenuo na Mentor (very hard), i, i dalje je ostao onaj touch u prstima, riješen prvi chapter (i polovica drugog) bez većih problema.
Ja sam izgubljen za sljedećih nekoliko mjeseci,, ne treba mi ništa više.
Probao sam malo "demo" verziju prvog NG-a za Steam. Pozitivno je što u prvih pola sata djeluje stabilno i očekivano se vrti odlično i na starijem računalu (ne znam koliko bi moralo biti slabo da ne bude 60 fpsa na barem 1080p), ali stvarno ne znam zašto se nisu potrudili više oko porta...layout kontrola je koliko vidim prenesen sa Sigme odnosno PS3 kontrolera, nema vibre (koja je fakat bila odlična u toj igri na prvom Xboxu i baš je davala na osjećaju dok siječete sve oko sebe), kontrole se uz to ne mogu mijenjati na X360 kontroleru (miš i tipkovnica koliko je poznato ne rade), nema mijenjanja reze ni grafičkih postavki.
I dalje je to igra koju smo voljeli i super je što je došla i na PC, no uz malo truda stvarno je to moglo biti i puno bolje, a pričamo o banalnim stvarima koje su danas neki očekivani minimum.
Tehnički ofrlje, gameplay savršenstvo.
Prijeđeno na Mentor neki dan, sad na 3. chapteru na Master.
Bossevi najmanji problem, al doć do njih nagriza živce.
Team misije malo izbalansirane, bit će moguće solo (sa AI partnerom). Već ima onih sa platinom,, jebeni manijaci.
https://kotaku.com/ninja-gaidens-disastrous-pc-port-now-at-least-has-in-ga-1847278326
Naziru se pomaci za PC verziju porta.