Ninja Gaiden: Master Collection i NG 2 Black Remastered
Kako je lijepo vidjeti da ovakve igre još imaju oznaku da izlaze za PS4. Čeka se naravno da se odigra.
Nek još bubnu neki Special Edition il Steelbook i neću pitat za cijenu
Special Edition s figurom Ryu-a.
Moram priznati da sam ujutro skoro povratio sam sebi u usta kad sam vidio da je za Switch najava jer želim ovakve igre na plejci, ali od trena kad sam vidio da je i za ostatak familije, toplo mi je oko srca. Igrao sam ih sve, jedino tricu ugasio vrlo brzo jer je stvarno užasna igra. Ne znam što je točno drugačije i bolje u ovom Razoru što Tuhy navodi, ali znam da prve 2 igre budu pucale a bome i ja kad krenem na platinu. Moj um je spreman.
Nije Black i OG 2
Legendary_Hero U biti ovo i je sad zlatno vrijeme PS4. Bit će još dosta igara za tu konzolu u sljedećim mjesecima i godinama, čak i igara za koje se mislilo da nisu izvedive na tako starom hardveru. Uz Mass Effect trilogiju, ovo je definitivno jedno od ugodnijih i smislenijih reizdanja.
Nadam se, iako imam još hrpu igri za odigrati za PS4, uvijek je dobrodošao neki novi naslov, a osobito ovakav.
Pravi muškarci igraju Ninja blade
Jel bolje uzest Nioh koekciju ili Ninja kolekciju?
Deadwalker Da ne odvlačim temu u offtopic, ali dan danas mi srce se lomi kada vidim potencijal tog neuspjeha.
Ontopic: Ninja Gaiden igre nikada nisam igrao, možda je vrijeme napokon.
Fico Vrijeme je, prva dva obavezno. Ali ako su ti Fromove igre teške, možda se i ovdje malo oznojiš već na normal težini.: p
Usput, nedavno sam baš vidio čini mi se Gameranx video o 10 igara koje su bitno popravile dojam nakon launcha i jedna od tih igara im je i F76 s obzirom da su uistinu puno toga popravili i dodali. Ali čak i da je dosta bolja igra, opet je šteta koju su napravili lošim launchom nemjerljiva.
Fico Ontopic: Ninja Gaiden igre nikada nisam igrao, možda je vrijeme napokon.
Mislim da ces imati jos vise frustracije nego sa Sekiro-m jer kamera zna biti kriminal u Gaiden igrama plus sto su teske ko vrag. Prica je isto mrtvilo tesko. Moj savjet ti je da igras nesto drugo. Ovo je vise izdanje za hardcore fenove.
Joj da, kamera... Zaboravio sam koliko sam ginuo zbog nje. Valjda će nešto popraviti po tom pitanju (znam da neće). Svakako me veseli da dolazi nešto hc, nisam dugo, a oduvijek sam volio Gaidena.