Evo Tuhy da updateam progress za ovo ludilo. Stigo sam do Day 6 Ayane predzadnjeg checkpointa. Napravio sam sebi od pocetka plan i program kako potrosit karma pointse i kada i na koje upgradeove. Prvi health upgrade sam tek iskoristio na Epigonos bossu na kraju chaptera 6, on je najtezi boss od svih njih zbog svoje random prirode. Kupio sam True Inferno, stedio sam za njega masu kroz igru tako kad dodem na double spider tank borbu, samo cu ga ispustit da bezbolno prodem ovaj bullshit od tezine. Jedan health upgrade cuvam za day 7 i zatim dva upgradea za day 8. Ustedio sam pointse i za njih. Jedan true inferno cu iskoristit na triple Lovelace clone fightu prije zadnje borbe u day 8 jer kad prve 3 nekako rjesis stvore se jos dodatne 3 pa cu ih tu one shotat te dodatne jer ce mi ove 3 iscrpit healtha. Ono sta mi se desilo danas je stvarno peh. Igrao sam Day 6 koji je najtezi chapter u cijeloj igri, od jednog do drugog save pointa sam imao prvo borbu sa 3 sword alchemista koji su jos gori od obicnih onih bijelih alchemista, onda sam imao usputnu borbu sa jedno 5,6 onih Ceisus fiendsa sto imaju glave ko ptice i sto su eeeekstremno agilni i rade neke lude combose, onda sam imao borbu sa ona 3 leteca vraga i desetke tih ekstremno agilnih Ceisusa gdje na kraju imas onu letecu glavu koju trebas skinit pa se stvori onaj ogroman neprijatelj nez mu ime. Onda nakon toga sljedeca soba sljedeca borba protiv 6 alkemicara (po 3 u grupi) nakon njih desetine opet tih pticjih debila mixanih sa onim fiendsima rozim malim iz prva dva dijela igre i onda na kraju 3 zaredom ona ogromna neprijatelja sta dolaze iz letece glave.
I naravno kroz bice 2 sata igranja, umro sam jedno stotine puta na svakoj borbi jer te ubiju u full healthu u 3, 4 sekunde i dodem do doslovno zadnjeg velikog tog neprijatelja i njega triban pobijedit da mi se aktivira save point iduci i kralj me ide napast sa onim potezom kad skoci u zrak i zaglavi se u zraku. Pucam strijele na njega, pucam ninpo u njega, nista, ultimate level 2, nista, stoji u zraku zaglavljen i nemice. Nemogu dalje u progress, nemogu restart checkpoint jer jebena ninja nema uopce tu opciju. Samo sam mirno izasao u main menu jer sam shvatio da mi se desio game breaking bug, pojeo nesto i ponovo sve ispocetka igrao od 3 sword alkemicara. Prije par godina bi vjv lansiro konzolu vanka, sad sam se samo nasmijao i nastavio i prosao jos brze drugi put kroz sve te borbe. Cak sam i snimio taj bug pa ces vidit kad postam na youtube. Nmg virovat da se desilo na zadnjem mogucem neprijatelju prije iduceg save pointa i to na najtezem chapteru u igri na ultimate tezini.