Rjesio sam NGS2 na Master Ninja. Bilo je krvavih nekih trenutaka, ali daleko najvise vremena mi je uzela Elizabeta na chapter 17.
Izdvojio bi iduce:
Chapter 3 tunel je bio prvi krvav checkpoint jer 90% napada sta rade oni leteci davli su one shot kill, a ima ih 6 u tunelu gdje nema puno prostora za manevriranje.
Ch 5 Tengu Brothers, iz nekog razloga sam se pomucio sa ovim bossevima jer su dosta puta cancelali napade u izunu drop i dok traje moja animacija sa BotA on me zgrabi i one shota.
Ch 5, 8 i 11 sa Momiji, Rachel i Ayane su prosli relativno bezbolno, jedino ona 2 checkpointa kod Ayane sam malo duže ponavljao, ali ni blizu koliko sam ocekivao.
Ch 9 Nuclear Armadillo, totalno glup i bespotreban fight na koji nemozes utjecat sa svojim fireballs sto konstantno baca, tu sam potrosio dosta healing itema i ninpa.
Ch 13 je imo par zeznutih dijelova, stepenice su prosle lagano, ali Elizabeta je bila krvava, ubijala me konstantno, ali svakim umiranjem sam dolazio blize cilju. Iako je nepredvidiva, da se donekle nauciti, drzao bih metar razmaka i cekao single stab i jos neke poteze gdje imam potencijalni opening.
Ch 14, onaj checkpoint na planini je bio krvav imaju 2, 3 vala dobrih neprijatelja i onda tengu brother kao slag na kraju, dio sa 2 rasetsua istovremeno je bio zajeban takoder.
Ch 17 Fiend Genshin sa tonfama relativno bezbolno, ali Elizabeta me ponovo ubijala. Uz ponavljanje i strpljivost sam je pobjedio, ali ona mi je daleko najvise vremena od svega uzela u igri, nikakvi encounteri ni bossevi nemogu se usporediti sa njom.
Krenuo sam i sa Chapter Challenge na Master Ninja i proso sam prvi chapter. Ne cini se zahtjevno osim jel proci level. Najveci problem mi je vrijeme, jedva uru ipo u komadu stignem odigrat, ali bit ce boljih dana.