Tuhy
Water dragon mi nije zada toliko glavobolje koliko nuclear armadillo. Onaj boss nema veze sa vezom, pogotovo kad krene ispaljivat one kugle na 50% healtha po cijeloj mapi, konstantno bjezi od tebe, ides mu za repom i onda se odjednom okrene i nogom te one shota u smrt. Treba imat malo i srece da sto vise puta napravi onaj potez kad riga vatru tako da ga za to vrijeme udaras. Jako glup dizajn i bas to umjetni difficulty. Potrosio sam ja mislim 3 ona velika healing potiona i 2 mala na tom fightu i jedno 4,5 puta sam koristio Piercing Void ninpo za i-frameove i damage.
Proso sam Ayane chapter bez puno muke, prvi encounter do prvog savea relativno brzo mislim 5,6 pokusaja, onaj drugi me vise namucio jer ima dosta onih sta spammaju vatru, isao sam kockom 4x ili 5x da im udove otkinem i onda obliteration, trci na jednu stranu UT on se taman teleportira ispred tebe i izbacis ulti. Onaj prije boss fighta je bio zajeban isto, ali takoder prvo se rjesit spammera pa onda claw ninje jer su oni najvece prijetnje, kada claw ninji otkines nogu ne bi je dokrajcio, neka baca eksplozivne shurikene dok puže, bar znan da se nece nova stvorit i da mirno mogu ubit sve fire spammere dok im se ne potrosi spawn limit.
Chapter 13 je bio zajeban, stepenice sam cak iz druge rjesio, jer prvi put na zadnjem waveu me ninja uvatila u grab. Doduse imaju dva tri encountera i prije stepenica posto save statue nije odma do njih, aimed jump (kocka + x istovremeno) u flying swallow je dobra za obezglaviti ih i onda obliteration, a onda moja ljubav Elizabeta me vracala na tvornicke postavke svaki put. Stvarno sam je dugo igrao i na nizim tezinama i podsjeca me na Iskal Queen u Remnantu i na Nicchae u NGS1, sve su mazohisticke. Glavni problem je ta random priroda upucivanja udaraca, nekad imam osjecaj da prodem macem kroz nju ali joj nista ne bude, a nekad ko da je dodgala udarac a primi stetu. Najveci rate gdje ona moze primit udarac je single stab attack, iako nema pravila nekad izbjegne i to, flying swallowat se da, ali 2 udarca max, treci udarac vec ce te grabbat. Isao sam sa 4x trokut sa BotA i sto sam agresivnije igrao sanse su bile vece za proci. Na kraju sam upucivao udarce prema njoj i nakon dasha ili melee comba od 4 udarca koji voli radit. Ako vidim da prvi udarac nije uspio ili max drugi prekidam combo jer dok udem u block stance radi mi guard damage na moj zakasnjeli blok sto duze stiscem trokut. Nikad nisam bio doslovno tik uz nju jer ima onaj abnormalno brzi grab kojeg nemogu ni povatat pa sam drzo koji metar razmaka jer tad joj je single stab ustvari njen grab move. 360T move nisam koristio jer nemogu predvidit kad ce opalit, zna me zajebat masu puta, a i kad uspijem ne nanesem joj nesto stete.
Pogledao sam video. Alexei ne bi trebao biti problem, svaka cast, pametno koristenje i-frameova za njegov tornado potez. Za Volfa si mi malo otvorio oci sa ovim 360T movementima, ja sam ga na drugi nacin igro tj sa 4x trokut. Deflecta mi je napad i 3 puta zaredom isa u protu combo nakon sto sam mu perfektno dasha 4-ti punch svaki put. Snimio sam i videe za te fightove i uploadao. Nenormalno. Zedonius bi triba bit laksi nego u storyu jer nema miniona. Minioni su ti sta fight cine puno tezim. Opet tvoj savjet za 360T na onaj attack iz zraka je top samo ga treba jebacki tajmirat, pomogo mi je protiv njega. Elizabeta ce biti problem, vidim da si koristio 360T i mixao sa 4x trokut, ali mislim da cu se drzati 4x trokut. Pitanje. Zasto nisi pokusao 4x trokut nakon single stab attacka, tu mi je cak najveci rate za nanijeti 3 od 4 udarca i skinit joj jedan dio healtha?
Do fiend genshina jos nisam dosa, vidim da su tonfe dobre, ali takoder pitanje. Zasto nakon njegovog ground charge attacka nisi iso sa katanama 4x trokut? Jer (bar na mentor) sam ga redovito kaznjavao nakon tog poteza i to mu skine ok healtha?
Sve u svemu odlican video, vidim par stvari koje bi mogo probat, ali Elizabeta ce bit daleko najgora.