Jebo sebe @Tuhy nmg se odvojiti od igre koliko je combat zarazan, ono šta me najviše impresioniralo je način na koji se mjenja AI, nacin njihovih napada kako se tezina postepeno povećava. To još nisam okusio niti u gear risingu niti u DmC nego samo nabuffaj damage i health neprijateljima, dok ovdje je to savrseno odradeno. Ovo je po meni najbliži AI ljudskom načinu igranja, postoje neki mali exploitevi na koji određeni bossevi ili neprijatelji nemaju odgovor čak ni na master ninja, ali sam AI ti neda raditi npr na very hard stvari koje si moga na hard. Ili ti da al te prije prokuzi pa te kazni.
Jučer kasno sam presao very hard run. Nakon posla kad sam dosa kući reko sam neidem lec dok ne padne boss rush na predzadnjem chapteru, jer sam 2 dana prije toga vjezbo one dvije kucke sto se javljaju na very hard, epilog toga je da sam lego na kraju u 5 ujutro, ali igra je prodena na VH, ona Nicchae i Ishtaros su mi se krvi napile dok sam naučio svaki njihov moveset, analiziro svaku sekundu kad treba dodgat za svaki njihov napad, gore su od Alme i manji je environment za kretati se i one se javljaju samo na very hard u ch 18, na hard i nizima su bili drugi bossevi.
Vcrs kad sam doso s posla krenuo na master ninja, osjetno teže od very harda jer su svi u najjačoj formi, spicio sad prvi chapter sa master ninja rankom na master ninja tezini, propiso sam krv, čitam da je najteži ch1 za MN rank jer si najslabiji i nemaš nikakav upgrade i oružja. Prakticki moras perfektno odigrat od pocetka do kraja, negdje se vratit i ponovo ih poubijat, a u nekim encounterima treba dosta ultimatea napravit i u vremenu ih proc jer se na kraju racuna karma za rank. Muraia se donekle može cheesat sa wall attackom. Umra sam jedno 7,8 puta ali iso sam no na continue i loado save. Snimia san i run pa umjesto 15 minuta traje 35 jer sam loado save poslije svakog umiranja.
Sad je gotovo, ne pustam dok ne platiniram sve 3.