Sinoc presao na Warrior. Danas pokrenuo Mentor, osjeti se razlika pogotovo u grabovima, ali kad se nauci kad koriste grab (u velikoj vecini slucajeva kad im otkines udove kao sto je Tuhy jednom naveo) ne predstavlja toliki izazov. U 2, 3 sata sam stigo do kraja chaptera 8 (borba Rachel protiv Marbusa), sutra cu nastavit.
Koristit cu isti approach i za MN
1 chapter, Buddha Statue Boss laganica sa dragon sword, samo naucit timinge lasera i kad zamahne rukom u grab.
Rasetsu takoder sa Dragon sword, dodgat sve njegove poteze i samo 2x trokut pa stat, pazit na grab kad rasiri ruke i uvjezbat timing za one projektile sta zna bacit nerijetko.
Genshin u ch2 sa Lunar se moze kaznit nakon odredenih melee napada ili njegovog dasha ako prethodno uspjesno se dasha bez da te okrzne.
Sa Lunar igram od ch3 pa nadalje jer mi dosta bolje lezi od dragon sworda, ch3 nije nesto tezak, boss fight je easy.
Ch4 onog trolla se lako sredi kad si mu izmedu nogu i tajmiras dash kad ide stompat. Za Alexei mi najbolje lezi SSTT combo sa Falconsima, nemoze se uvijek koristit. Moze se nakon aerial dasha ako se pravovremeno izbjegne (taj dash nekad zna bit i aerial grab, to je sjeb jer nikad neznam kad ce dashat kad grabat pa uvijek treba izbjegavat), kad radi tornado potez dam se uvijek u kut, tako kad ga izbjegnem da ne ode predaleko, nego bude odmah kraj mene da ga kaznim sa Falcons, nakon melee napada se takoder moze kaznit ako se dobro blokira, kada radi shockwave ground onaj napad, nikako ic ga kaznit jer u 90% slucajeva se odmakne nakon tog napada.
Ch 5 Momiji chapter, nista pretesko, oni Tengu Brothers boss fight, jedan se moze izolirati da te ne napadaju istovremeno, i nakon melee napada ili onog aerial stompa se moze kaznit sa dragon blade. Doduse postoje slucajevi kad se recovera vrlo brzo nakon melee ili stompa pa unatoc tome te kazni, treba izbjegavat grab kad rasiri ruke da te izuna dropa.
Ch 6, water dragon, glup fight, equippa bi howling cannon, iako mu je recovery puno gori od strijele, bolje mi je njega koristit kad zmaj nagne glavu put tebe, kad se okrene lijevo desno zove ribe, zato to uvik imam Flails za njih, onaj led sta baca izbjegajem lijevo desno dash, nekad upsije nekad ne, al ne uzima pretjerano damage. Uglavnom howling cannon all the way.
Ch 7, Za vukove i ostale "heavy" enemije koristim uvijek Emma s Fang mac i blokiram napad pa kaznim sa SSSSS combo i trokut za obliteration, dobro je koristit i aimed jump (kocka + × ) da skoci put neprijatelja. Wolf nije pretjerano tezak, probo sam ga loopat sa dual katanama, al uspijem najvise 3 puta zaredom pa mi brejkne loop, neznam jos zasto, ali moze ga se kaznit nakon odredenih melee napada, ima vrlo duge melee napade pa treba vjezbat dodganje.
Ch 8 Marbus prakticki fight ko iz NGS 1, cekat da napravi spin attack i onda ga kaznit sa SSSTT, odmaknit se odmah jer voli grab radit ako sam blizu, i da minione sta prije rjesit sa instant UT tehnikom.
To je za sad to, jedva cekam Elizabeth da vidim kako ce ici.