kupoval sam igre i za preko 1000kn ali to su bili collectori,ali sad dati 600kn za obicnu igru,nema mi smisla i preskupo,uvijek moze doci neki izuzetak ali....i dalje je 600kn preskupo

maverick Nisam, nego 2009. nije bilo HR regije. US bonove nisam tada mogao nabaviti, dok UK jesam i tako je pala odluka. U međuvremenu se skupilo platina i digitalnih igara te je UK account ostao dan danas.

Ako sam kupio Cyberpunk day one samo da mogu uživati u nuklearnoj katastrofi, što je kupiti jednu ekskluzivu.

Nope. Dao bih tu cijenu za iznimne naslove, tipa R*, ND, FROM ili Kojima title, ali ove generacije će se na ps5 igrati backlog stari i uzimat nove igre kada padnu cijene.

TITANXIS
    Jebeno se ti naigras kad cekas blagdane za igru kupiti

Icek Ja imam isto UK account od 2008.god a tek 2010.god se pojavilo da naša jadna država ima PS račun.
    I ne mislim imat 10 profila ko Emilijo.Ostao je jedan jedini do danas .

master_x Pametno 👀
      Dok su se na PS3 šerali accounti, znalo mi je biti na plejci hrpetina acc I više ne bi znao šta je šta, gdje je šta...Tad sam odlučio samo svoj i bratov acc I sve kupujem na svom.

viper89 kaj je najbolje, volim AC i volim Ubisoft, ali brate, preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduge su im igre.
      Znači, 50-80 sati idealno. Ne jebenih 150.

Dam im 80 dinara.

Nek se jave oni koji su kupovali specijalne edicije u zadnjih 7 godina koje kostaju ko 3 il 4 igre. 😁

nisam kupovao dok su bile 60€ pa 70€ a pogotovo necu kada budu kostale 80€. nije mi nikad bio problem cekati, doduse nekad mi zna uletiti na day1 dobar popust(rdr2, cyberpunk, tlou2 i squadrons) pa uzmem ali iznad 50€ jednostavno ne dam. jos kad se uzme u obzir da par mjeseci kasnije se u vecini slucajeva igra bolja igra nego sto je bila na releaseu ne vidim nikakvu korist od kupovine na dan izlaska.

PS2MASTER Jedno je specijalna edicija gdje dobiješ hrpetinu sadržaja, drugo je za istu tu cijenu obična igra, gdje dobiješ kutiju, disk i papirić.
        Jebote za €80 sam kupio Persona 5, Dragon Quest XI, Shenmue III, X-Blades, Catherine, Life is Strange, Destiny i slične kolekcionarske edicije. Dobiveni sadržaj vrijedi plaćenih €80. Kutija, disk i papirić ne vrijede €80, pogotovo ne za običnu verziju. Mogli bi opravdat da u tih €80 guraju u Season Pass, ovdko za vanilla verziju previše.

Icek Jedno je specijalna edicija gdje dobiješ hrpetinu sadržaja

Koja hrpetina sadrzaja?? Dobis igracku mutavu, kartice neke da se hvalis, krpu koju mozes koristit za brisanje prasine i istu igru sa nekim dodatnim skinovima. I kutiju koja samo zauzima vise mjesta. 😄 I sve to za 1000 i nes kn. Cast izuzecima koje kostaju neke i 750 kn

2 mjeseci kasnije