kupoval sam igre i za preko 1000kn ali to su bili collectori,ali sad dati 600kn za obicnu igru,nema mi smisla i preskupo,uvijek moze doci neki izuzetak ali....i dalje je 600kn preskupo
[ANKETA] Planirate li kupiti Returnal i Ratchet & Clank: Rift Apart po cijenama od 80 eura?
Ako sam kupio Cyberpunk day one samo da mogu uživati u nuklearnoj katastrofi, što je kupiti jednu ekskluzivu.
- Uređivano
Nope. Dao bih tu cijenu za iznimne naslove, tipa R*, ND, FROM ili Kojima title, ali ove generacije će se na ps5 igrati backlog stari i uzimat nove igre kada padnu cijene.
Dam im 80 dinara.
- Uređivano
Nek se jave oni koji su kupovali specijalne edicije u zadnjih 7 godina koje kostaju ko 3 il 4 igre. 
nisam kupovao dok su bile 60€ pa 70€ a pogotovo necu kada budu kostale 80€. nije mi nikad bio problem cekati, doduse nekad mi zna uletiti na day1 dobar popust(rdr2, cyberpunk, tlou2 i squadrons) pa uzmem ali iznad 50€ jednostavno ne dam. jos kad se uzme u obzir da par mjeseci kasnije se u vecini slucajeva igra bolja igra nego sto je bila na releaseu ne vidim nikakvu korist od kupovine na dan izlaska.
- Uređivano
PS2MASTER Jedno je specijalna edicija gdje dobiješ hrpetinu sadržaja, drugo je za istu tu cijenu obična igra, gdje dobiješ kutiju, disk i papirić.
Jebote za €80 sam kupio Persona 5, Dragon Quest XI, Shenmue III, X-Blades, Catherine, Life is Strange, Destiny i slične kolekcionarske edicije. Dobiveni sadržaj vrijedi plaćenih €80. Kutija, disk i papirić ne vrijede €80, pogotovo ne za običnu verziju. Mogli bi opravdat da u tih €80 guraju u Season Pass, ovdko za vanilla verziju previše.
- Uređivano
Icek Jedno je specijalna edicija gdje dobiješ hrpetinu sadržaja
Koja hrpetina sadrzaja?? Dobis igracku mutavu, kartice neke da se hvalis, krpu koju mozes koristit za brisanje prasine i istu igru sa nekim dodatnim skinovima. I kutiju koja samo zauzima vise mjesta.
I sve to za 1000 i nes kn. Cast izuzecima koje kostaju neke i 750 kn