• Gaming Diskusije
  • [ANKETA] Jeste li zadovoljni izborom Pedra Pascala i Belle Ramsey kao Joela i Ellie u TLOU seriji?

Trebali su uzet Sean Beana.

Giphy - if you know what i mean lorinska GIF by Channel 7

Pedra znam iskljucivo iz Mandaloriana, mislim da moze to jako fino odigrat, a za ovu Bellu ili kako vec nikad nisam cuo pa ne znam, iako po izgledu nema nikakve veze sa Ellie

Iako mi se ne svidja odabir glumaca, a Pascal mi je glumcina smatram da ne moraju licit na likove iz igre, ipak je ovo adaptacija, ista spika ko i sa adaptacijama knjiga, uvijek negodovanja ko da ne znate kaj znaci adaptacija neceg, igra je predlozak i to je sve

Ako bude nosio kacigu kao u Mandalorianu bit ce ok 😆

renda slažem se da ne moraju ličit.
    Meni je ovdje problem kaj ne vidim da mogu pogoditi ton i karakter likova, ali možda podcjenjujem njihove glumačke sposobnosti.

Meni je to slično kao Valhalla i Vikinzi serija nikako nisam mogao progutati Ubbea i Ivara kako izgledaju u igri.

Tzereen kuzim, ali nemoj podcjenjivat Pascala jer frajer je sposoban to odradit vrhunski, a za malu ne znam kad sam ju videl samo u onih par scena u GoT-u i stalno je bila nadrkana pa bas i nije pokazala neko umjece, ali mozda iznenadi, treba vidjet

ante-sb slažem se.
        I Arya i Jaime su (po meni) puno bolji izbor. Definitivno imaju potreban rang da odglume sve što se od ovih likova traži.
        A očito su tražili likove iz Game of Thronesa pa su mogli uzest njih. 😁

Znači, fakat me ova vijest naživcirala. Prvo jučer sudar, sad ovo. Ne znam kaj me više iznerviralo.

Tzereen Ne,nego zbog nove sezone u Destiny 😆 nadam se da sudar nije imao posljedice na tebe osim na živce 😃

fatamorgana imao je financijske i živčane samo. Plus gubitak vremena. Thanks.

ThaUrban I Joela. I Tommyja. HBO produkcija, svaku ulogu igra Weky. I pljuje po CDPR-u umjesto da pokušava naučiti fućkati.

renda U ovom slučaju adaptacija videoigre i onda se očekuje da bude što bliže originalu. Da je bila adaptacija odnosno ekranizacija po nekom romanu kao što ti misliš onda su face likova ne toliko bitne kao npr u romanima o Jamesu Bondu dok je njegova postura, vanjski izgled jasno opisan kako bi trebal izgledat, nemre jebiga izgledat ko neki kržljavi seljo, nego fino u smokingu što svi izgledaju tako koji su utjelovili Bonda. TLOU ima svoj roman American dreams i da po tome rade seriju onda je to ok. Bitna je karakterna uloga likova. Velim možda bu odlično napravljeno jer šminka i silikoni čine čuda.

Mala mi je antipaticna, a Pedro mi je inace super glumac samo ga nisam bas zamisljao kao Joela. Budemo vidili.

Možda niste znali ali lik Joela je napravljen po glumcu koji glumi inspektora Primorca u našoj krim-seriji. Tako da da sve ispod toga nema smisla...