Solid_Snake Onako, nit smrdi nit miriše. Ali to su ljudi govorili i za Heath Ledgera, tako da znamo kako je to ispalo na kraju. 😃 HBO je uvijek imao spot on casting, tako da nakon audicija vjerujem da su našli odgovarajuće ljude sa dobrom kemijom.
weky Glasao sam oboje "ne" jer ničim nisam zadovoljan u ovom životu, pa tako ni izborom glumaca za ekranizaciju Tlou.
TITANXIS Nisam zadovoljan ni sa oboje. Nisu mi nešto nalik na likove. Za Ellie trebali su uzeti Elliot Page čiji je lik iskorišten za Elliein a za Joela ne znam stvarno tko bi to mogao biti ali ovaj Pedro mi nije Joel. Možda ispadne na kraju dobro, ko zna!?
biver Pedra znam iskljucivo iz Mandaloriana, mislim da moze to jako fino odigrat, a za ovu Bellu ili kako vec nikad nisam cuo pa ne znam, iako po izgledu nema nikakve veze sa Ellie
renda Iako mi se ne svidja odabir glumaca, a Pascal mi je glumcina smatram da ne moraju licit na likove iz igre, ipak je ovo adaptacija, ista spika ko i sa adaptacijama knjiga, uvijek negodovanja ko da ne znate kaj znaci adaptacija neceg, igra je predlozak i to je sve
Tzereen renda slažem se da ne moraju ličit. Meni je ovdje problem kaj ne vidim da mogu pogoditi ton i karakter likova, ali možda podcjenjujem njihove glumačke sposobnosti.
TITANXIS renda U ovom slučaju adaptacija videoigre i onda se očekuje da bude što bliže originalu. Da je bila adaptacija odnosno ekranizacija po nekom romanu kao što ti misliš onda su face likova ne toliko bitne kao npr u romanima o Jamesu Bondu dok je njegova postura, vanjski izgled jasno opisan kako bi trebal izgledat, nemre jebiga izgledat ko neki kržljavi seljo, nego fino u smokingu što svi izgledaju tako koji su utjelovili Bonda. TLOU ima svoj roman American dreams i da po tome rade seriju onda je to ok. Bitna je karakterna uloga likova. Velim možda bu odlično napravljeno jer šminka i silikoni čine čuda.
renda Tzereen kuzim, ali nemoj podcjenjivat Pascala jer frajer je sposoban to odradit vrhunski, a za malu ne znam kad sam ju videl samo u onih par scena u GoT-u i stalno je bila nadrkana pa bas i nije pokazala neko umjece, ali mozda iznenadi, treba vidjet
fatamorgana Meni je to slično kao Valhalla i Vikinzi serija nikako nisam mogao progutati Ubbea i Ivara kako izgledaju u igri.
fatamorgana Tzereen Ne,nego zbog nove sezone u Destiny 😆 nadam se da sudar nije imao posljedice na tebe osim na živce 😃
Tzereen ante-sb slažem se. I Arya i Jaime su (po meni) puno bolji izbor. Definitivno imaju potreban rang da odglume sve što se od ovih likova traži. A očito su tražili likove iz Game of Thronesa pa su mogli uzest njih. 😁 Znači, fakat me ova vijest naživcirala. Prvo jučer sudar, sad ovo. Ne znam kaj me više iznerviralo.
Fico ThaUrban I Joela. I Tommyja. HBO produkcija, svaku ulogu igra Weky. I pljuje po CDPR-u umjesto da pokušava naučiti fućkati.