Igram kamapanju sa Kislevom i vidim da ima novih mehanika naspram prethodnika! Neke stvari šta sam vidio u Troji su implementirane na sličan način, kao i šta su mnoge koje su bile u dvojci još ispeglanije i dorađenije.
Probao sam tek toliko Chaos i Kislev i razlika u stilu igranja je velika. No nakkon onog odličnog prvog cinematica morao sam krenut u kampanju sa Katrinom.

Vizualno je igra mnogo napredovala od dvojke, a sama naracija i priča kao i likovi su OGROMAN napredak naspram ijedne Total War igre!
Prolouge - Sons of Kislev služi za upoznavanje samih mehanika, ali je i super uvod u priču. Totalno narativno vođen i jednostavno cijeli taj svijet prezentira na fantastičan način
Doznajemo kako je Yuri Barkov koji je inače prijatelj i tajni ljubavnik Kartine izdao svoj nardon, postao Godslayer i tako se sve nadoveže na glavnu kampanju koju je radi odličnog uvoda najbolje početi sa Kislevom ili pak samim Godslayerom jer se to direktno nadovezuje na Sons of Kislev priču
Inače kada se igra sa Godslayerom igra ima jednu skroz drugu mehaniku.
Kao šta sam rekao sama prezentacija kao i art u igri je vrhunski; mislim dva koplja iznad bilo koje igre iz serijala. Naracija kojima se predstavljaju kampanje i prezentacija istih je super.

Sa guštom ću odigrat kampanju sa Kislevom pa onda sa Godslayerom. No u međuvremenu će izaći Immortal Empires , a tamo ću sa svojim omiljenim Vladom von Carsteinom i vampirima probati pokoriti cijeli Warhammer svijet. Možda sačekam za tu veliku kampanju koja je kulminacija ovog projekta da se još dodatno ispegla.
Ako netko želi krenut u TW: Warhammer, mislim da je trojka igra koju treba zaigrat. Još kada dođe mapa sa cijelim svijetom i kampanjom od masu, masu sati… nema boljeg starta.
I za kraj, apsolutno fantastičan lore video prije ulaska u ovaj svijet