Uzeo igru na popustu kada je bila 120 kuna te još za 100 kuna Champions of Chaos DLC, Chaos Warriors DLC, (DLC za jedinicu no prenosi se u Immortal Empires) te Blood for the Blood God, (također za jedinicu no ako se ima u bilo kojem naslovu, radi i u trojci)

Sve u svemu za cca 240 kuna mnogo, mnogo sadržaja.
Zasada utukao oko 30 sati pa evo nešto dojmova…
Najprije o sadržaju. I bez DLCa igra ima mnogo sadržaja, a ako se imaju sve tri, tada dolazi Immortal Empires kampanja koja se odvija na zbilja nevjerovatno ogromnoj mapi!!
Evo za usporedbu veličine - Ovdje sam proveo 20 krugova, cca 15 sati, a ovo je taj dio na toj ogromnoj mapi
Može se i u videu vidjeti koliki je to prostor, a ustvari tako sitan za cijelu mapu!
Kao šta sam rekao još prije, tu je story driven The Realm of Chaos kampanja iz trojke koja se odvija na jednom dijelu te velike svijetske mape koji je i sam po sebi ogroman. Ako se uzme Champions of Chaos DLC također se dobiva nova kampanja na tom prostoru koja se odvija nakon radnje koja se dogodila u The Realm of Chaos kampanji.
Taj DLC je odličan i definitivno vrijedi 10 eura!
E sada…
Zaigrao sam Immortal Empires kampanju sa Chaosom. I to sa Archaonom koji se dobije u Chaos Warriors DLCu za prvi Warhammer.

A kako je Chaos dobio kompletni rework igrati sa njima mi je odlično. Totalno drugačije od drugih, a ovdje sada ima zbilja mnogo, mnogo razlika u načinu igranja! AI sluša naše zadatke kada ih pošaljemo negdje jer su pod našim "vlasništvom", pa konzumiranj duša, nadogradnja jedinica…. Zbilja su napravili odličan posao. Svaki Chaos lord ima neki svoj dodatak da začini taj gameplay. Odlična stvar.
I onda kada se uzme neka skroz druga rasa gameplay se mijenja iz temelja.
Uglavnom ekstra, ekstra zadovoljan i mislim da mogu reći da je ovo sada najbolji Total War naslov. A igrao sam sve osim one sage Thrones of Britannia, a Troja mi je bila odlična i odmah sam znao da će mnoge mehanike od tamo implementirati u Warhammer 3!
Samo bih volio da kao u Three Kingdoms mogu drugog lorda izazvati u bitku 1v1.
I naravno Blood for the Blood God sam morao uzeti… Jer šta je Warhammer svijet bez mnog krvi i otkinutih udova…
Veliki pomak naspram prije - može se podesiti koliko krvi će biti po likovima i okolo!