Miro Fajtanje rokam na auto uz setiranje strategije, a bas kad je gusto ili kad nekog koljem prvi put, onda fino ukucam. Glupo mi je sto se akcije ne mogu slozit ili bar zadnja ponovit, to mi je Bravely dobro odradio.
Boss fajtovi su za sad malo dosadni, slabo runa imam, tek sam otvorio drugi slot svima i tek dobivam i mecem rune u slotove. Glupo je sta moram u Inn da drljam po tom dijelu, zakljuca te kroz dungeon i nema pomoci.
Dungeoni za sad slabi, i najgora stvar sto mi stane 30 itema u inventory a evo u minesima 34 kutije - bacao sam stvari van jer ne stanu rune, equipment itd. To nema nikakvog smisla, pa daj mi inventory da trpam u njega, zast me ogranicavaju sa 30 komada od cega 10 odma otpada na healing iteme… sam exploring je bazican, ne mogu reci da sam nesto tesko nasao uz mapu. Glupo je sto ne oznaci skupljene kutije i neki progress po lokaciji pa moram pazit jesam sve skupio. Ne trebaju mi pointeri, samo da mi kasnije negdje pise sta sam skupio.
Najbolji dio mjuza, i party membersi, za sad mi je fora trazit Hero combo napade i vidjet tko ima kakve skillove.
Voice acting je cringe, ali nisam primjetio da je toliko of. Mozda ga prigusim skroz ako se moze. Nije to visoki budzet i razmazili smo se finom glumom, ali tak je.
Prica za sada nikakva.
Overal cista ps1 igra koja definitivno treba poliranja i dodataka, ali sedmica je sigurna. Sto ce biti nemam pojma, na 7h sam igre.