Jebote, ja mismim da sam ovo backao na Kickstarteru i zaboravio.
Niš, kopanje po mailovima.
Jebote, ja mismim da sam ovo backao na Kickstarteru i zaboravio.
Niš, kopanje po mailovima.
wooddiebone Nisi, javili mi iz studija da ne zele imat s tobom posla
wooddiebone Nemoj wooddie tako, nije lepo odgovarat kad si rekao da vise neces. Ja osobno ne vjerujem da si ti backao JRPG projekt, to bi bila uvreda prema tebi samom nakon svega izrecenog
Kako predivno izgleda. Bome jedva čekam.
Još malo! JOŠ MALOOO!!
Doslovno se u svakoj sceni osjeti duh Suikodena (pogotovo dvojke) i to ne može biti bolja referenca i preporuka. Vjerujem da će i Murayama koji ovo gleda s neba biti ponosan jednom kad igra izađe.
Nekako ne mogu više taj old school štih preferirati. Valjda došlo do zasićenja, a još k tome da mi dvojka nije najdraži nastavak je samo plus na sve to.
Legendary_Hero Koji onda? Ne priznajem ništa osim S3 ako dvojka nije najbolja.: p
Tko sve nabavlja?
Nabavljam ako HDZ oformi vladu.
foggy Koliko sam na brzinu vidio, strogo držanje JRPG dizajna stare škole i nedostatak modernih QoL stvari.
https://opencritic.com/game/16605/eiyuden-chronicles-hundred-heroes/reviews
Torgue Dodao bih i uzasan dungeon design. Ne smeta me skoro nista sto sam cuo, ali za neke stvari tipa unequip i equip bi ipak pricekao patcheve jer kad imas 108 likova i da moras metat u party nekog da ga equipas ili unequipas je glupost.
Sve ostalo mi je ok, tipa igra nema pointere - pa fala alahu vise.
Sve iznad 8/10 po pitanju nekog prosjeka bi bilo ravno čudu. Igra je crowdsourcana, radi se o reviveu igre koja je rađena po staroj JRPG školi i kojoj je cilj da to i ostane s obzirom da cilja na užu skupinu takvih igrača. Tako da, vidjeti i te sedmice i trojke je zapravo zadovoljavajuće koliko i očekivano.
Ja sam recimo ovo pogledao:
Čak mi se i sviđa da su (zanemarivši strateške borbe) išli rampati težinu normalnih borbi. Ruku na srce, serijal je uz iznimku zadnjih boss borbi uglavnom bio skoro sramotno lagan. Samo se nadam da sada nisu otišli u onu drugu krajnost pa da od "feel good" igre dođemo do "čupam kosu" igre.