foggy Legendary_Hero Moguće, ali za te pare ne možeš dobiti igru kada izađe (Ako si mislio na pravi Eiyuden). Mislim, 114kn vrijedi ovaj spin, ali samo ako te baš zanimaju tih par likova koji će bit u igri i malo to jedno selo te ideja iza priče.
Legendary_Hero foggy Mislio sam da mogu uzeti neku drugu igru na akciji na store-u, čak i dvije za te novce.
wooddiebone Jebote, ja mismim da sam ovo backao na Kickstarteru i zaboravio. Niš, kopanje po mailovima.
foggy wooddiebone Nemoj wooddie tako, nije lepo odgovarat kad si rekao da vise neces. Ja osobno ne vjerujem da si ti backao JRPG projekt, to bi bila uvreda prema tebi samom nakon svega izrecenog
Zero Doslovno se u svakoj sceni osjeti duh Suikodena (pogotovo dvojke) i to ne može biti bolja referenca i preporuka. Vjerujem da će i Murayama koji ovo gleda s neba biti ponosan jednom kad igra izađe.
Legendary_Hero Nekako ne mogu više taj old school štih preferirati. Valjda došlo do zasićenja, a još k tome da mi dvojka nije najdraži nastavak je samo plus na sve to.
foggy Zero Ma neboj se, ne poznaje ni on. Eiyuden bi trebao biti ono sto svi zelimo, osim ako nema veze s onim side-scrolerom, ono je bila srednja zalost.