Konačno pošten trailer u stilu Originsa.

Da su s ovime najavili igru, poštedili bi se hrpu negativnog PR-a.

Još tjedan dana.

Nice, očekivanja su velika.

wooddiebone Zašto ne bi bilo? Ovako je sve barem jasno, ako želiš RT na 4K, morat ćeš imati i jak stroj. 30 fpsa nije rezervirano samo za konzole, makar sam uvjeren da se igra vjerojatno vrti na više od toga

Apsolutno ne očekujem da će se o ovoj igri moć saznat išta iz reviewova jednom kad izađe.

Kritičari će naravno podjeliti osmice i devetke kakva god igra bila, a useri će ko na tik tok versus streamu lupat ili nule ili desetka da bi pobjedili drugu stranu.

Giphy - Happy To Be Alive Game Show GIF by ABC Network

wooddiebone To uopće ne stoji. Ono smeće od Andromede je na kraju bilo oko 70%. Ako ne bude dovoljno dobro, bit će prosjek (kakva god da je sjena onoga što je nekoć bio Bioware, teško da će ispod toga). Isto i kao Anthem uostalom. Nema Bioware tog kredita da bi mu davali ocjene više nego zaslužuje. EA još manje.

Zero

Andromeda je objektivno 70% igra.

Kolko god bilo fora hejtat ju zbog memova, realno je poprilično ok. Combat je i dan danas top notch, a u usporedbi sa hrpetinom high profile AAA sranja koja su izašla od tada, Andromeda je čudo.

Mainstream gaming novinari ne daju ocjene po kreditu ili zaslugama nego po privilegijama koje dobivaju održavanjem prijateljskih odnosa sa izdavačima.

Zašto napisati objektivan review kad možeš napisati mega pozitivan review, pobrat hrpetinu press paketa sa pizdarijicama, privjescima, fensi pakiranjima, pozive na ekskluzivna predstavljanja igara, kave s industry imenima… a igrače koji se ne slažu optužiti za - odaberi stvar s liste -

wooddiebone Ta priča se vrti valjda od početka interneta i prvih medija, a ujedno je i ona prva opcija i racionalizacija za ignorantnu, zavjerama sklonu "boli me kurac za kritiku, mogu sam formirati vlastito mišljenje na osnovu nečeg drugog" ekipu. Samo da to nešto drugo ne bude user score s Mete, jer to stvarno možeš okačiti mačku o rep.

Što se Andromede tiče, zajebavam se, naravno. Samo koristim pop internetski sleng gdje je sve ispod 8/10 smeće. Nisam odigrao Andromedu niti planiram, eto. Vjerujem da igra ima svojih kvaliteta, no nakon trilogije očekivao sam i želio ipak nešto više od onoga što su prema recenzijama (heh, evo me opet) dostavili.

Zero Ta priča se vrti valjda od početka interneta i prvih medija

Da, ali tada je djelovala kao zavjera, a sad djeluje kao stvarnost.

Ne može se poreći da mainstream kritika u zadnje vrijeme nema nikakav doticaj sa stvarnosti.

Od Cyberpunka negdje je to krenulo. Bar po nekom mom sjećanju.

Zero nakon trilogije očekivao sam i želio ipak nešto više od onoga što su prema recenzijama (heh, evo me opet) dostavili.

I ja isto i apsolutno si u pravu. Andromeda je solidna igra, ali nije dostojna Mass Effect imena.

Ako ju igraš kao TPS akcijsku avanturu super. Čim kreneš malo očekivati više, bolje da nisi jer igra stalno pokazuje kolko potencijal ima, a ostao je neiskorišten.

Postovi o LGBTQ i taj dio metae igre prebačen u Sweet Baby Jesus diskusiju. Ovdje nadalje o igri i igranju, i to od sad pa na dalje vrijedi za svaku igru na forumu

Nagrade

Swweet Baby Jesus je najbolja tema.

Evo riješio preorder, išao na kraju s PC verzijom jer gdje ću s RPG-om tolike satnice okupirati non-stop dnevni boravak 🙃 (Inqusition sam recimo odigrao na plejci)

Zero Što se Andromede tiče, zajebavam se, naravno. Samo koristim pop internetski sleng gdje je sve ispod 8/10 smeće. Nisam odigrao Andromedu niti planiram, eto. Vjerujem da igra ima svojih kvaliteta, no nakon trilogije očekivao sam i želio ipak nešto više od onoga što su prema recenzijama (heh, evo me opet) dostavili.

Nebitno šta se govori godinama, oni screenovi sa drvenim facama, hrpa bugova na početku su bili patchani vrlo brzo, Andromeda je bila dobra, prekrasne alien lokacije, pogotovo u 21:9 je bio top osjecaj, priča nije bila na razini Mass Effect 2 i 3, ali sasvim solidan Sci Fi sa dobrim kombatom, atmosferom i istrazivanjem.

Problem sa Andrmedom je što je ME2 bio tako dobar, cijela igra je bila super napeti zaplet sa odličnim pacingom, cliffhanger kraj i predobri DLC.
              ME 3 je bio tehnički bolji u svakom pogledu, ali je bio rasplet, apokalipsa u real time s krajem o kojem se masovno razglabalo.

Ali taj Bioware već odavno ne postoji, ovo šta vidim od DA , me vizualno odbija na prvu, i to je čisto subjektivno mišljenje, odnos proporcija i dizajn likova mi nikako ne leže. Ne ulazeći u priču i combat izgleda mi nekako čudno. Usto, više sam SF nego fantasy ljubitelj tako da sam i s te strane pristran.

Baš nedavno zaigrao ponovno Andromedu i dalje izgleda odlično i igra se odlično.