Zero Što se Andromede tiče, zajebavam se, naravno. Samo koristim pop internetski sleng gdje je sve ispod 8/10 smeće. Nisam odigrao Andromedu niti planiram, eto. Vjerujem da igra ima svojih kvaliteta, no nakon trilogije očekivao sam i želio ipak nešto više od onoga što su prema recenzijama (heh, evo me opet) dostavili.
Nebitno šta se govori godinama, oni screenovi sa drvenim facama, hrpa bugova na početku su bili patchani vrlo brzo, Andromeda je bila dobra, prekrasne alien lokacije, pogotovo u 21:9 je bio top osjecaj, priča nije bila na razini Mass Effect 2 i 3, ali sasvim solidan Sci Fi sa dobrim kombatom, atmosferom i istrazivanjem.
Problem sa Andrmedom je što je ME2 bio tako dobar, cijela igra je bila super napeti zaplet sa odličnim pacingom, cliffhanger kraj i predobri DLC.
ME 3 je bio tehnički bolji u svakom pogledu, ali je bio rasplet, apokalipsa u real time s krajem o kojem se masovno razglabalo.
Ali taj Bioware već odavno ne postoji, ovo šta vidim od DA , me vizualno odbija na prvu, i to je čisto subjektivno mišljenje, odnos proporcija i dizajn likova mi nikako ne leže. Ne ulazeći u priču i combat izgleda mi nekako čudno. Usto, više sam SF nego fantasy ljubitelj tako da sam i s te strane pristran.