stitrek

Ragnar Tornquist se može sramit kaj je napravio evo.

Ako je sposoban napisat Dustborn, sve kaj je dobro napravio prije je nebitno.

stitrek Indoktrinacije koga točno i čime? Igra je PEGI 18, što je bio slučaj i ranije s njihovim igrama zbog nasilja i scena seksa. Znači djeca ovo ne bi ni smjela i trebala igrati, ne zbog trans likova već gore navedenog.

Odrasle osobe, s druge strane, bi trebale imati jasno formirane stavove i životne poglede, te (nadam se) ne biti nesigurne u vlastitu seksualnost da bi bježale od nečega što vjerojatno samo sporadično ima kontroverzne teme. Sasvim je legitiman stav "neću kupiti igru iz principa koliko god bila dobra jer me me smeta editor lika i dizajn(?) istih", iako se je jasno da se tim šalje i druga poruka. Ona rigidnosti i druge krajnosti koja graniči sa svjesnom diskriminacijom.

Zero Sasvim je legitiman stav "neću kupiti igru iz principa koliko god bila dobra jer me me smeta editor lika i dizajn(?) istih", iako se je jasno da se tim šalje i druga poruka. Ona rigidnosti i druge krajnosti koja graniči sa svjesnom diskriminacijom.

Govorim koliko je to suvišno i apsurdno u takvoj igri, tokom igranja se to ionako ne vidi tako da je blesavo zašto je to stavljeno kao opcija…zašto onda nema opcije ožiljaka na kolinima i laktovima za ekipu koja vozi Skate i Bmx naprimjer…

wooddiebone

Ako nisi igrao ne možeš iznositi takav komentar koji se odnosi na pricu i likove u igri, to je ono što sam i spomenuo u postu.

chono Kako tko naravno, neki ni s 20, 30+ ili čak više ne odaju znakove da su odmakli dalje od ranih tinejdžerskih dana.

Zero pa da, pogledaj nas ovdje, sve odrasli ljudi pametujemo po gaming forumu i trosimo vrijeme i energiju.

7 dana kasnije

Malo detaljnije o nekim pojedinostima, uključujući odlukama iz Inquisitiona:

https://www.ign.com/articles/how-dragon-age-the-veilguard-grapples-with-the-series-wildly-expansive-lore-and-your-choices-in-it

Inquisition had The Keep, where players could import their saves from Dragon Age: Origins and Dragon Age II to carry over their world states. The Veilguard, meanwhile, will allow players to select a few story decisions via tarot cards in the "Adventurer's Past" section of the character creator, where you can remake your Inquisitor. Those decisions are: who your Inquisitor romanced (with the options gender- and lineage-locked in the same way that they were in Inquisition), whether or not you disbanded the Inquisition, and whether you vowed to stop Solas or save him.

Ne može se Zimmer izgubiti od Zimmera. Ali…

Nema do Inona i Originsa.

6 dana kasnije

Jučer sam napravio preorder, što više čitam o igri i bacim oko na poneki video sve mi se više sviđa. Mislim da će ovo biti jako dobro.

wooddiebone nećemo sad pretjerivati, day one patch je postao stvar prestiža 🤣

wooddiebone imajući u vidu cijelu kampanju koju su imali ususret izlasku igre, rekao bih da su se dobro pripremili, no ostajem skeptičan do prvih Steam recenzija (imam pravo biti dok se sjetim u kakvom je stanju izašla Andromeda ili Anthem poslije).

5 dana kasnije

Zašto je 30FPSa uopće navedeno u PC specsima?

I to sa RTX4080.

Bože dragi taj GPU košta 1500 eura.

9 dana kasnije

Konačno pošten trailer u stilu Originsa.

Da su s ovime najavili igru, poštedili bi se hrpu negativnog PR-a.

Još tjedan dana.

Nice, očekivanja su velika.

wooddiebone Zašto ne bi bilo? Ovako je sve barem jasno, ako želiš RT na 4K, morat ćeš imati i jak stroj. 30 fpsa nije rezervirano samo za konzole, makar sam uvjeren da se igra vjerojatno vrti na više od toga