AbelKOsMos hades je vrijedna, ako se mene pita naravno, ne mogu govoriti za druge jer 60€ nije malo novaca cak i da toliko kosta, ali za mene vrijedan cjene aaa igara. ja biram hades ispred bilo koje igre izasle 2020. osim royala i xenoblade jer su to ljubav, ali nisu nove igre.
znam da ja imam cudan, drugaciji, ukus za igre od vecine nas westernjaka i biram uvjek, bas uvjek igre koje imaju odlican gp i ako je moguce dobro pisanje (sto je tesko u igrama, ali moguce) i zamjeram se clanovima (sto volim ponekad), ali kad sam ozbiljan i ne provociram, onda pokusavam biti realan i nikad ne bih preporucio nesto sto mislim da zbilja nije kvalitetno, ali bojim se da ce puno ljudi prespavati ovu igru, sto bi se reklo, tj ne dati joj sansu, ali za tu cjenu je no brainer. volim igre jer su igre, a ovo je jako dobra igra, jako. ponavljam, igri kojoj ej tesko naci vecu manu je zbilja za mene nesto tesko, i to ne znaci nuzno da je meni hades bolja ili draza igra od nekih koje imaju vise mana, apsolutno ne, ali je kao paket vrhunska.
kod nas ljudi moraju, sto zbog budjeta, sto zbog navika, staviti neke aaa razvikane igre kao prioritet, sto jer treba manjim studijima dati sansu.
hades vas nece blow away, ali hades sve sto cini, cini perfektno. cak i ako ju ne zavrsite, imati cete odlicno vrijeme igrajuci, siguran sam.