The Last of Us II je postao igra s najviše nagrada u povijesti industrije igara
Ja ne vidim uopće svrhu da pričamo o tome koja igra je kome bolja.
Naravno da ti BOTW može biti bolja igra. Puno ljudi i je.
Ali sveukupna količina svih osvojenih nagrada, pogotovo u kategorijama koje biraju ljudi je jasan objektivni i neovisni pokazatelj koja igra je kvalitetnija.
I prije nego netko kaže da to ima veze sa popularnosti, ne nema.
Ne sjećam se kad je neki Call of Duty, FIFA, PUBG ili Fortnite dobio nagradu za išta osim online, simulaciju ili kompetitivnu igru.
Sorcerer Mene te nagrade uopce ne diraju jer su mi skroz nebitne
Sve vas kaj pljucate po Last of us 2 (il nekoj drugoj PS exkluzivi) "ne diraju" nagrade te pozitivni komentari i kritike za iste al ste među najglasnijima kad treba nešto nasrat po njima.
Dira vas daleko više nego što si želite priznat, i, iskreno, nije mi žao vidjet kad se ovak jalno koprcate i idete u krajnosti sa svojim glupostima.
Sorcerer jer je bitnije uzivati u videoigrama negoli se baviti koja videoigra ima vise nagrada jer je to skroz nebitno za nas gamere.
To je istina, al nisu PS igrači (uz pokoju iznimku) oni koje to opterećuje.
Ko i kod filmova. Nagrade se dodjeljuju na temelju nekih drugih stvari koje nemaju veze s igrama niti bi trebale imati, ali jbg, u takvom svijetu živimo.
A gle, nisu sve nagrade sad neka politička agenda. Kao ni kod filmova, osim ako za nagrade gledaš samo Oscare.
Ma sve je politicka agenda, sve je zavjera, pogotovo dok se o ps exkluzivama radi, ajde se jednom veselite necemu bez jalnosti, kam god se okrenem balkanci samo kukaju i cmizdre, a dok je bitno svi smo u misjim rupama
Dok je zaostajala po nagradama za Witcheorm 3 nagrade su bile bitne, sada kada ju prestigla ma nagrade nisu bitne , Naughty Dog izdominirao pa koliko neki ne htjeli to priznati!
Kako smo slobodni kad nema čonsona hahahahahah
Samo pazi da prebaciš switch kad se vrati.
wooddiebone kad se vrati.
Tko kaže da će se on ikad vratiti?
Icek
Pa nije čovjek permu dobio.
Ja još uvjek ne znam zbog čega je ban pobrao, al mislim da je mjesec dana.
Definitivno jedna od najboljih igara ove generacije, koja je fakat bila odlična. Da li je pokupila 200 ili 205 nagrada nije mi bitno, ali drago mi je što u mojim očima nastavak nije razočarao. Definitivno se veselim njihovoj sljedećoj igri (kojoj se nadam da je novi IP).
Malo je falilo da bude moj GOTG, ali TLG i dalje drži tu titulu.
Solid_Snake
Šta je TLG?
Aha, sorry, The Last Guardian.