• Gaming Vijesti
  • The Last of Us II je postao igra s najviše nagrada u povijesti industrije igara

Pročitaj na portalu
Članak

The Last of Us II je postao igra s najviše nagrada u povijesti industrije igara

Otkada pratim(o) industriju igara, teško se sjetiti jedne igre koja je podignula toliko prašine kao što je to napravio The Last of Us Part II. Razlog je naravno priča o kojoj se dan danas lome koplje i vode rasprave. Nekome je ona genijalna, hrabra i nikad viđena dok ostali priču smatraju najgorom svih vremena. Jedna stvar je sigurna da ovakvu igru i prašinu nismo dobili godinama. Čak ni sramota zvana Cyberpunk 2077 (kad pričamo o konzolaškim verzijama) nije nadmašila prašinu koju je The Last of Us Part II stvorio.

Definitivni zasluženo.

Kraj ovoga su ostale igre igrice.

Zasluženo GOTY.
Top tier gameplay, grafika, zvuk, ispoliranost, posvećenost detaljima itd.
Priča je kontroverzna, ima par rupa i nelogičnosti ali zanimljiva do samoga kraja, napeta, emotivna i prepuna trenutaka za pamćenje.
Sve u svemu dobra.
Odlični likovi čija mi je karakterizacija i uvjerljivost bila jedna od najboljih koje sam vidio u gamingu.
Sve u svemu odlična igra u svim segmentima i jedna od najboljih koje sam igrao na last genu.

Ak se mene pita da. Možda stvar inercije. TLOU1 je mene osvojio a sljedeći nastavci biti će mi bolji od najboljih drugih igara koje će izaći unaprijed vam mogu reći.

Niste fer jer postate ovakve stvari kad je chono7 banan. Vrijeme je da netko stane u obranu njegove casti - Nego, di su prodajne brojke, ha?

someone
    Nema Emilija da mu pokaže brojke. Doduše što više vremena prolazi, to su sličniji 🤣

Molio bih da se držite teme. Hvala.

bosscorelli Evo negdje sam blizu polovice igre vjerujem i moram reći da uz ovakav gameplay, znajući kakav je multiplayer bio u jedinici, mislim da ćemo dobiti jedan bolestan paket za igru s ekipom.

Definitivno među boljim igrama prošle godine. 30-ak sati zanimljive priče, efektne atmosfere, poboljšanog gameplaya u odnosu na original, ma sve je više-manje kvalitetno. Zapravo, nadmašuje original u većini faktora ako se mene pita.

wooddiebone nije ni Nier Automata pokupila toliko nagrada pa opet pojede i Zeldu i TLOU. Dva put 😉

To trolanje s Nierom fakat mora prestati.

Sorcerer je, po ocjenama je definitivno bolja.

Ali čisto primjer - je li auto koji ide 213 na sat daleko bolji od onog koji ide 206 na sat?

Sorcerer ma sa tim se slažem.
      Samo ocu reć da za te male razlike ne možeš reć - "daleko" bolje, brže ili kaj već.

Zero Nije trolanje nego je istina, a istina u dosta često slučajeva zna boliti.

Giphy - Simon Pegg Wink GIF

Sorcerer
      To što su te igre "iznenađenja" ne znači da su bolje. Rangirane su tamo gdje bi trebale biti.

Već se od njih očekivalo manje, a ispunjena su i nadmašena očekivanja. Ne znači da su bolje igre od TLOU2.

Ja ne vidim uopće svrhu da pričamo o tome koja igra je kome bolja.

Naravno da ti BOTW može biti bolja igra. Puno ljudi i je.

Ali sveukupna količina svih osvojenih nagrada, pogotovo u kategorijama koje biraju ljudi je jasan objektivni i neovisni pokazatelj koja igra je kvalitetnija.

I prije nego netko kaže da to ima veze sa popularnosti, ne nema.
      Ne sjećam se kad je neki Call of Duty, FIFA, PUBG ili Fortnite dobio nagradu za išta osim online, simulaciju ili kompetitivnu igru.

Sorcerer Mene te nagrade uopce ne diraju jer su mi skroz nebitne

Sve vas kaj pljucate po Last of us 2 (il nekoj drugoj PS exkluzivi) "ne diraju" nagrade te pozitivni komentari i kritike za iste al ste među najglasnijima kad treba nešto nasrat po njima.

Dira vas daleko više nego što si želite priznat, i, iskreno, nije mi žao vidjet kad se ovak jalno koprcate i idete u krajnosti sa svojim glupostima.

Sorcerer jer je bitnije uzivati u videoigrama negoli se baviti koja videoigra ima vise nagrada jer je to skroz nebitno za nas gamere.

To je istina, al nisu PS igrači (uz pokoju iznimku) oni koje to opterećuje.